Санкції щодо цивільної дружини Тараса Козака: Зеленський ввів у дію нове рішення РНБО

Санкції щодо цивільної дружини Тараса Козака: Зеленський ввів у дію нове рішення РНБО
У листопаді РНБО України затвердила нові санкції, в тому числі проти нових власників літаків Медведчука і Козака.

Президент України Володимир Зеленський увів у дію рішення РНБО щодо санкцій. Мова йде про уточнення даних фігурантів санкційних списків. Про це повідомляє сайт президента.

Варто зауважити, що були уточнені дані щодо цивільної дружини нардепа від ОПЗЖ Тараса Козака, проти якої раніше були введені санкції. Як зазначається, в документ було внесено дані про те, що у Наталії Лавренюк є російський паспорт, на ім'я Світлани Жучковської.

Окрім цього, були внесені зміни в частині назв, які стосуються чотирьох російських компаній, таких як ТОВ "Орошаєме", ВАТ "Балабинське", АТ "Албашський елеватор" і АТ "Білоглинський елеватор".

Зазначимо, ще в лютому 2020 року цивільна дружина Козака потрапила до списку санкцій разом з дружиною Віктора Медведчука Оксаною Марченко.

Нагадаємо, раніше СБУ не пустила в українське небо літак нардепа Тараса Козака щодо якого РНБО застосувала санкції.

Карина Бовсуновськаhttps://pravdatutnews.com/

Читайте також
СБУ не пустила в українське небо літак нардепа щодо якого РНБО застосувала санкції СБУ не пустила в українське небо літак нардепа щодо якого РНБО застосувала санкції
За інформацією ЗМІ, йдеться про літак підсанкційного нардепа від ОПЗЖ Тараса Козака.
Три лайнери Медведчука і Козака: РНБО ввела нові санкції Три лайнери Медведчука і Козака: РНБО ввела нові санкції
Секретар РНБО Олексій Данілов повідомив, що на новому засіданні було введено нові санкції проти компаній, на які зареєстровані три лайнери Медведчука та Козака.
Введені санкції відносно Медведчука в Україні діють в повному обсязі, - Данілов Введені санкції відносно Медведчука в Україні діють в повному обсязі, - Данілов
Секретар РНБО Олексій Данілов спростував інформацію щодо купівлі мережі АЗС Glusco комерційною структурою, яка належить проросійському нардепу від "ОПЗЖ" Віктору Медведчуку.
Loading...
Load next