"Алло, Меркель на зв'язку....": діалог між Білоруссю та ЄС можливий

"Алло,  Меркель на зв'язку....": діалог між Білоруссю та ЄС можливий
Лукашенко знову говорив з Меркель про мігрантів.

Під час розмови обговорили ситуацію на кордоні Білорусі із країнами Європейського союзу. Детально зупинились на проблемі біженців та дійшли певного розуміння, як діяти і рухатися далі. Повідомляє прес-служба Лукашенка.

Президент Білорусі та в.о. канцлера Німеччини  домовилися продіалог на рівені Білорусі та ЄС, при цьому відповідні посадові особи, які будуть визначені від обох сторін, негайно розпочнуть переговори з метою вирішення наявних проблем. У цьому ж контексті вирішуватиметься побажання біженців потрапити до Німеччини.

Також у розмові Ангела Меркель повідомила білоруського диктатора про прохання голови Європейської комісії Урсули фон дер Ляйєн про обов'язкову участь у процесі міжнародних організацій, які займаються проблематикою біженців та мігрантів, які вже активно співпрацюють із білоруською стороною.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Залучення біженців з Афганістану: прем'єр-міністр Польщі заявив про новий сценарій міграційної кризи Залучення біженців з Афганістану: прем'єр-міністр Польщі заявив про новий сценарій міграційної кризи
Моравецький запланував серію візитів до країн ЄС для обговорення з партнерами в Європі поточної геополітичної ситуації та загроз зі східного напрямку. У Вільнюсі він обговорив новий сценарій міграційної кризи.
Монастирський заявив, що Україна готується до ескалації на кордоні з Білоруссю Монастирський заявив, що Україна готується до ескалації на кордоні з Білоруссю
За словами Дениса Монастирського, Україна зацікавлена в розширенні співробітництва з ЄС для спільного протистояння загрозам гібридного характеру.
Loading...
Load next