"Таке нагнітання може бути елементом чергової гібридної атаки", — Верещук про ймовірне вторгнення Росії

"Таке нагнітання може бути елементом чергової гібридної атаки", — Верещук про ймовірне вторгнення Росії
За словами Верещук, від Заходу треба чекати на суттєву допомогу Україні, жорсткі санкції проти агресора.

Україна має План оборони, нещодавно затверджений РНБО. Збройні сили досвідчені і готові давати відсіч в разі російського вторгнення. Про це віцепрем'єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук повідомила в коментарі журналісту Цензор.НЕТ. 

Тут я покладаюсь на думку професіоналів. Наша розвідка та розвідка наших партнерів каже, що наразі загроза з боку Росії значно виросла. Але, в той же час, це не означає, що нас очікує російське вторгнення. Маємо пам’ятати, що Росія восьмий рік нон-стоп веде проти нас гібридну війну. Тому, таке нагнітання, напруження може бути елементом чергової гібридної атаки. Хоча, ми маємо бути готові до будь-якого сценарію, і тоді Росія не наважиться, - прокоментувала вона ймовірність вторгнення Росії на територію України.

Також Верещук розповіла про те, якою буде колективна відповідь Заходу в разі такого вторгнення в державу.

В такому випадку від Заходу треба чекати на дуже суттєву допомогу Україні, дуже жорсткі додаткові санкції проти агресора. І головне: масована військово-технічна допомога, включаючи військову техніку та летальне озброєння, - відповіла віцепрем'єр-міністр.

У нас є План оборони, нещодавно затверджений РНБО. Збройні сили досвідчені й напоготові. Міжнародну підтримку мобілізовано. Треба посилити політичну єдність всередині країни. Сподіваюся на мудрість та згуртованість нашого народу, - заявила Верещук, відповідаючи на питання стосовно того, що робить українська влада, аби бути готовою до агресії РФ. 

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що США хочуть відправити в Україну додаткову зброю та військових радників.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі
Російська Федерація відреагувала на запрошення українського президента щодо зустрічі з Путіним на Донбасі, де йде війна. Росія вважає, що ця зустріч не має ніякого сенсу.
Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна
Президент України записав відеозвернення, яке було присвячене російській агресії. В ньому Володимир Зеленський запропонував президенту країни-агресорки Володимиру Путіну зустрітися "в будь-якій точці Донбасу, де йде війна".
Loading...
Load next