"Це буде серйозною помилкою Росії" - міністерка закордонних справ Британії про можливий наступ Росії

"Це буде серйозною помилкою Росії" - міністерка закордонних справ Британії про можливий наступ Росії
Переміщення російських військ поблизу України викликало занепокоєння на Заході й побоювання, що Росія може готувати вторгнення.

Міністерка закордонних справ Великої Британії Елізабет Трасс заявила, що Росія зробить «серйозну помилку», якщо нападе на Україну, наголосивши також, що Лондон тісно співпрацює зі своїми союзниками у НАТО, щоб підтримати Україну. Про це повідомляє "ПравдаТУТ News", посилаючись на Reuters.

Переміщення російських військ поблизу України викликало занепокоєння на Заході й побоювання, що Росія може готувати вторгнення.

Росія неодноразово заперечувала, що збирається напасти на Україну, і запевняла, що може розгорнути війська, де забажає, на власній території. Росія також звинуватив Україну та НАТО у нагнітанні напруженості.

Я думаю, що це було б серйозною помилкою з боку Росії, — зазначила Трасс, говорячи про можливе вторгнення російських військ до України. — Ми дуже близькі союзники України, і ми працюємо з партнерами в НАТО, а також безпосередньо з Україною, щоб забезпечити їхню повну підтримку.

Сполучені Штати та НАТО засвідчили свою підтримку Україні способами, які Москва вважає провокаційними, зокрема, маневри військових кораблів цього місяця в Чорному морі та доставлення патрульних катерів США українським ВМС.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що українська розвідка прогнозує, що Росія може наважитися на повномасштабне вторгнення в Україну вже у січні-лютому наступного року.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Міноборони Британії опублікувало відео можливих шляхів вторгнення Росії в Україну (відео) Міноборони Британії опублікувало відео можливих шляхів вторгнення Росії в Україну (відео)
А у Сполучених Штатах вважають, що напад на Україну розпочнеться з масштабних провокацій.
Британія пригрозила Росії серйозними фінансовими санкціями у разі наступу в Україну Британія пригрозила Росії серйозними фінансовими санкціями у разі наступу в Україну
Крім того, міністерка закордонних справ Великої Британії Ліз Трасс наголосила, що Британія виступає проти газопроводу «Північний потік-2» через Балтійське море.
путін може спробувати знову вторгнутися на Київ, попри зміну стратегії, — CNN путін може спробувати знову вторгнутися на Київ, попри зміну стратегії, — CNN
Проте, очевидно, що путін збирається розпочати новий жорстокий наступ на Донбасі.
Loading...
Load next