Єрмак має найближчим часом зв'язатися з адміністрацією РФ, - Зеленський (оновлено)

Єрмак має найближчим часом зв'язатися з адміністрацією РФ, - Зеленський (оновлено)
Зеленський також під час прес-марафону зазначив, що ймовірність повномасштабної війни з Російською Федерацією зберігається щодня.

Президент Володимир Зеленський зазначив що західні партнери вимагають від України підтримувати зв'язок Росією. Він заявив, що керівник Офісу президента Андрій Єрмак має найближчим часом зв'язатися з адміністрацією РФ.

Про це президент заявив на прес-марафоні.

Я щоденно розмовляю з лідерами різними вчора був Мішель, Меркель, вони хочуть, щоб ми почали спілкуватися з РФ, обов'язково буде дзвінок. Вони хочуть контакту нашої адміністрації і адміністрації РФ. Я думаю, що найближчим часом Ярмак буде з ними контактувати, - розповів Зеленський.

Також Зеленський прокоментував інформацію про те, що Єрмак злив інформацію про вагнергейт.

Єрмак не вбивав людей і не давав такі команди. Єрмак повертав людей із полону та займався обміном. Не доцільно втрачати дійсно потужну людину... Вагнергейт Єрмак не зливав і не мав на це повноважень, - відповів президент. 

Читайте також
"Це спільна розвага" у президента. Лерос оприлюднив відео, на якому нібито Лещенко щось нюхає "Це спільна розвага" у президента. Лерос оприлюднив відео, на якому нібито Лещенко щось нюхає
У соцмережі з'явилося відео із чоловіком, схожим на члена Наглядової ради «Укрзалізниці» та блогера Сергія Лещенка, який нібито вдихає невідому речовину.
"В нас тепліше": Єрмак заявив, що радники трьох лідерів "Нормандської четвірки" зустрінуться в Києві "В нас тепліше": Єрмак заявив, що радники трьох лідерів "Нормандської четвірки" зустрінуться в Києві
За словами Єрмака, цього тижня він вже розмовляв з нормандськими радниками напередодні їхнього візиту до Москви.
Ми не будемо країною, яка благає про щось на колінах, – Зеленський про вступ до НАТО Ми не будемо країною, яка благає про щось на колінах, – Зеленський про вступ до НАТО
Україна ніяк не може вмовити НАТО закрити небо над Україною, щоб допомогти у війні проти Росії. А також про те, щоб стати членом Альянсу.
Loading...
Load next