"Стандартний набір від афериста до хабарника": скандальний нардеп Лерос готовий подати до суду на Зеленського

"Стандартний набір від афериста до хабарника": скандальний нардеп Лерос готовий подати до суду на Зеленського
Раніше на засіданні Верховної Ради 4 листопада Лерос назвав Володимира Зеленського, який також був у сесійній залі, «головним зрадником у країні».

Президент України Володимир Зеленський впродовж марафону, що проходить сьогодні, назвав Гео Лероса, народного депутата України "хабарником". Свою чергою, Лерос заявив, що подасть до суду на президента. Про це колишній член "Слуги народу" написав на своїй сторінці у Facebook.

Просто малолітній дурень в тілі сорокарічного чоловіка вирішив знову звинуватити всіх, хто звинувачує його злочини. Стандартний набір від афериста до хабарника. Було б смішно, якби не було так сумно, бо це похмуре лайно наш президент. Пора мені подавати до суду на Зеленського, що будемо робити, - висловився в грубій формі Лерос. 

Заголовок

Зазначимо, що під час пресмарафону на запитання журналіста про те, що ДБР «перетворилося на кишеньковий орган Офісу президента», бо воно упродовж трьох місяців не може знайти відео про ДТП з народним депутатом Трухіним, але миттєво знаходить відео з Гео Леросом та середнім пальцем, Зеленський відповів:

Щодо середнього пальця… Це ж у прямому ефірі було… Дуже незвичайне для мене питання. Це ж у Раді було, там усі журналісти перебували, і вони це зняли, і вони це показали. А до чого тут ДБР? Не зовсім зрозумів питання», — сказав президент, додавши, що Лерос — «хабарник.

Нагадаємо, раніше Лерос оприлюднив відео, на якому нібито Лещенко щось нюхає.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Можуть іти у НАБУ": Корнієнко прокоментував заяву Богдана про депутатські зарплати у конвертах "Можуть іти у НАБУ": Корнієнко прокоментував заяву Богдана про депутатські зарплати у конвертах
Зазначимо, що Богдан у інтервʼю Дмитру Гордону розповів, що нардепам нібито дають "чорний кеш" деякі представники бізнесу.
Звинувачує Зеленського: Лерос знайшов пристрій для стеження під своїм авто (фото) Звинувачує Зеленського: Лерос знайшов пристрій для стеження під своїм авто (фото)
Нардеп Лерос заявив, що знайшов під своїм автомобілем засіб для відстеження місцезнаходження. У всьому звинувачує Офіс президента.
Loading...
Load next