Суд над Саакашвілі: у Тбілісі поліція застосувала проти активістів перцевий газ

Суд над Саакашвілі: у Тбілісі поліція застосувала проти активістів перцевий газ
У Грузії Саакашвілі проходить у кількох кримінальних справах. Своє затримання Саакашвілі вважає незаконним, а обвинувачення сфальсифікованими.

Біля будівлі Тбіліського міського суду, де розпочався процес над колишнім президентом Міхеілом Саакашвілі, ситуація загострилася. Поліціянти застосували перцевий газ проти активістів опозиції, які намагаються прорватися до двору будівлі суду. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зазначається, що наразі постраждало кілька людей, серед яких виявився поліцейський.

Зауважимо, що перед будинком суду зібралося близько 300 опозиціонерів, які скандують "Міша!", "Міша!".

Одночасно судовий процес щодо справи про силовий розгін мітингу опозиції 7 листопада 2007 року в Тбілісі та погром того самого дня телекомпанії "Імеді" вже розпочався, але на нього допущено лише журналіста Суспільного мовника Грузії.

Нагадаємо, раніше у Саакашвілі виявили посттравматичний стресовий розлад.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Законопроєкт про олігархів направлено на підпис Володимиру Зеленському Законопроєкт про олігархів направлено на підпис Володимиру Зеленському
Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук підписав Закон «Про запобігання загрозам національній безпеці, пов'язаним із надмірним впливом осіб, які мають значну економічну або політичну вагу в суспільному житті (олігархів)» (№5599) і направив його на підпис Президенту.
ДБР повідомило про підозру колишнім заступнику міністра та керівнику департамента Міністерства оборони України (відео) ДБР повідомило про підозру колишнім заступнику міністра та керівнику департамента Міністерства оборони України (відео)
Cлідчі ДБР повідомили про підозру ексзаступнику міністра та екскерівнику одного із департаментів Міністерства оборони України, які під час закупівлі продуктів для армії завдали збитків державі на сотні мільйонів гривень. Попередня сума збитків державному бюджетові складає понад 700 млн гривень.
Loading...
Load next