"А баба Яга проти!": Росія відкинула пропозицію Ердогана бути посередником між Зеленським та Путіним

"А баба Яга проти!": Росія відкинула пропозицію Ердогана бути посередником між Зеленським та Путіним
За словами офіційного представника відомства Марії Захарової, ні про яку посередницьку роль Анкари у врегулюванні ситуації на Донбасі не йдеться.

Росія відкрито заперечує можливість переговорів. Повідомляє ТАСС.

Ні про яку посередницьку роль Туреччини між Росією та Україною щодо врегулювання внутрішньоукраїнського конфлікту не може йтися, - сказала Марія Захарова.

При цьому дипломат нагадала стару "пісню"  про "іх там нєт". Захарова наголосила, що Росія не є стороною цього конфлікту, а його учасниками є Київ та Донецьк та Луганськ.

Ми, безумовно, вдячні турецькій стороні і зокрема президенту Туреччини за прагнення сприяти внутрішньоукраїнському врегулюванню. Важливим кроком на цьому напрямі міг би стати його внесок у переконання української влади відмовитися від агресивних планів щодо Донбасу, нарешті розпочати виконувати мінські домовленості у прямому діалозі. з донеччанами та Луганськом, - резюмувала вона.

Нагадаємо, що Пропозицію Ердогана щодо посередництва вже прокоментували в Офісі президента України. Офіс президента схвалює ідею президента Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана про посередництво між Україною та Росією.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Для зниження напруженості між Росією та Україною": Ердоган запросив Путіна та Зеленського до Туреччини "Для зниження напруженості між Росією та Україною": Ердоган запросив Путіна та Зеленського до Туреччини
Речник Ердогана повідомив, що президент Туреччини найближчими тижнями відвідає Україну для переговорів із Зеленським.
Зустріч Зеленського і Путіна може відбутися у Туреччині: деталі вирішують Зустріч Зеленського і Путіна може відбутися у Туреччині: деталі вирішують
Про це заявив Президент Туреччини Ердоган.
"Ми за мир у регіоні": Ердоган офіційно заявив, що Туреччина готова стати посередником між Україною та Росією "Ми за мир у регіоні": Ердоган офіційно заявив, що Туреччина готова стати посередником між Україною та Росією
За словами турецького лідера, для цього Анкара налагодила контакти і з українською стороною, і з президентом РФ Володимиром Путіним.
Loading...
Load next