Зеленський і Блінкен узгодили позиції перед самітом Байдена та Путіна

Зеленський і Блінкен узгодили позиції перед самітом Байдена та Путіна
Розмова відбулась телефоном. Політики домовилися далі діяти спільно й скоординовано.

Президент України Володимир Зеленський і держсекретар США Ентоні Блінкен провели телефонну розмову. Про це повідомляє "ПравдаТУТ News" з посиланням на твіттер Зеленського.

Вони обговорили майбутні переговори президента США Джо Байдена та президента Російської Федерації Володимира Путіна.

Скриншот зі сторінки Зеленського у твіттері

Нагадаємо, сьогодні відбудеться зустріч Джо Байдена та Володимира Путіна. В Україні від цих переговорів очікують прояснення глобальної картини, а також зниження агресивності із боку Москви.
 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Арестович вважає, що Росія не готова говорити з Зеленським про ситуацію на Донбасі Арестович вважає, що Росія не готова говорити з Зеленським про ситуацію на Донбасі
Спікер України у Тристоронній контактній групі Олексій Арестович повідомив, що не бачить готовності та прагнення Росії розмовляти із Володимиром Зеленським.
Розмова Зеленського з Путіним: про що можуть говорити президенти під час зустрічі Розмова Зеленського з Путіним: про що можуть говорити президенти під час зустрічі
Стало відомо про, що можуть говорити український президент Зеленський із Володимиром Путіним. У ТКГ назвали тему, яку може підняти Володимир Зеленський.
Папа Римський готовий долучитись до переговорів між Зеленським і Путіним Папа Римський готовий долучитись до переговорів між Зеленським і Путіним
Дипломат Ватикану кардинал Леонардо Сандрі заявив, що Папа Франциск готовий стати посередником на зустрічі між президентом України Володимиром Зеленський та президентом РФ Володимиром Путіним.
Loading...
Load next