Ердоган знову заявив про бажання стати посередником між Україною та Росією

Ердоган знову заявив про бажання стати посередником між Україною та Росією
Туреччина готова надати максимальну підтримку для зменшення напруги між Україною та Росією та виступити посередником у будь-якому прийнятному форматі за умови згоди на це обох сторін.

Президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган сказав під час спілкування свого візиту в Катар. Повідомляє Cumhuriyet.

Ми готові надати максимальну підтримку, щоб зменшити напругу між Росією та Україною, яка зростає останніми тижнями, і налагодити канал діалогу.

За згодою обох сторін ми можемо запропонувати допомогу, посередництво або підтримку в будь-якому прийнятному форматі. Звичайно, ми без вагань зробимо свій внесок для миру в регіоні, - сказав Ердоган.

Президент Туреччини висловив сподівання, що напруженість більше не зростатиме і стабільність у регіоні збережеться.

Нагадаємо, що Ердоган офіційно заявив, що Туреччина готова стати посередником між Україною та Росією. За словами турецького лідера, для цього Анкара налагодила контакти і з українською стороною, і з президентом РФ Володимиром Путіним.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Пропозицію Ердогана щодо посередництва вже прокоментували в Офісі президента України Пропозицію Ердогана щодо посередництва вже прокоментували в Офісі президента України
Офіс президента схвалює ідею президента Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана про посередництво між Україною та Росією.
"Ми за мир у регіоні": Ердоган офіційно заявив, що Туреччина готова стати посередником між Україною та Росією "Ми за мир у регіоні": Ердоган офіційно заявив, що Туреччина готова стати посередником між Україною та Росією
За словами турецького лідера, для цього Анкара налагодила контакти і з українською стороною, і з президентом РФ Володимиром Путіним.
Путін шантажував Туреччину через підтримку України Путін шантажував Туреччину через підтримку України
Президент Туреччини сказав президенту України Володимиру Зеленському під час квітневої зустрічі в Туреччині, що президент Росії Володимир Путін пригрозив продовжити заборону на польоти, якщо Туреччина не відмовиться від своїх продажів безпілотних літальних апаратів і підтримки України.
Loading...
Load next