"Пи****с, де вас понабирали": з’явилося ще одне відео "спілкування" заступника глави МВС Гогілашвілі з патрульними в Києві

"Пи****с, де вас понабирали": з’явилося ще одне відео "спілкування" заступника глави МВС Гогілашвілі з патрульними в Києві
Вчора заступник голови МВС влаштував скандал на блокпості на в'їзді в Краматорськ Донецької області.

У мережі опублікували ще одне відео, де заступник глави МВС Олександр Гогілашвілі під час спілкування з патрульними в Києві демонструє зухвалу поведінку. Про це повідомила УП, з посиланням на журналіста Михайла Ткача, якому передали це відео співробіники патрульної поліції.

За інформацією видання, 24 листопада машину Гогілашвілі зупинили столичні патрульні, аби перевірити документи. Михайло Ткач зазначив, що він їхав із використанням проблискових маячків.

Кортеж Гогілашвілі зупинили 24 листопада. За використання спец сигналів. За два тижні до того самого конфлікту на блокпосту. Відео мені передали сумлінні патрульні. Дякую за принципову позицію принциповим поліцейським. Поки одні люди сумлінно виконують свої службові обов‘язки - інши «купаються у владі», — розповів журналіст.

На цьому відео можна побачити як заступник міністра ображає поліцейських і обурюється на те, що вони «не впізнають начальство».

Ти що, тупий?.. Ти що, взагалі о***в? Що з тобою, тебе що, припудрило? — каже він на відео.

Своєю чергою патрульний пояснював Гогілашвілі, що виконує свої службові обов’язки і має звірити VIN-код. Той у відповідь заявив: «Пи*****, де вас понабирали, що з вами, хлопці?».

Нагадаємо, раніше заступник міністра МВС Гогілашвілі влаштував скандал з поліцейськими на блокпосту.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Не один щур у владних кабінетах": голова партії "Голос" розкритикувала кадрову політику Зеленського "Не один щур у владних кабінетах": голова партії "Голос" розкритикувала кадрову політику Зеленського
За словами Рудик, реакція президента на ситуацію з Гогілашвілі була трохи запізнілою.
Наступник Авакова: Шмигаль вніс до Ради кандидатуру Монастирського на посаду очільника МВС Наступник Авакова: Шмигаль вніс до Ради кандидатуру Монастирського на посаду очільника МВС
Після звільнення Арсена Авакова, місце глави МВС може зайняти "слуга народу" Денис Монастирський. Зокрема, Шмигаль вже вніс подання щодо його кандидатури у Верховну Раду.
Зеленський пропонує "слугу народу" Монастирського на посаду очільника МВС (відео) Зеленський пропонує "слугу народу" Монастирського на посаду очільника МВС (відео)
Після написання заяви на звільнення Арсена Авакова, Зеленський вже почав шукати тих хто міг би замінити ексміністра на посаді. Так, новим очільником МВС зовсім скоро може стати "слуга народу" Денис Монастирський.
Loading...
Load next