"Не один щур у владних кабінетах": голова партії "Голос" розкритикувала кадрову політику Зеленського

"Не один щур у владних кабінетах": голова партії "Голос" розкритикувала кадрову політику Зеленського
За словами Рудик, реакція президента на ситуацію з Гогілашвілі була трохи запізнілою.

Фракція "Голос" буде долучатися до розслідування щодо призначення на посаду колишнього заступника міністра внутрішніх справ Олександра Гогілашвілі. Про це в інтерв’ю журналістам у Верховній Раді сказала голова партії "Голос" Кіра Рудик, передає Цензор. НЕТ.

Вона зазначила, що реакція президента на ситуацію з Гогілашвілі була трохи запізнілою, тому що його потрібно було звільняти одразу. 

Але питання кадрової політики Зеленського та його команди залишається відкритим. Він приходив під егідою відсутності кумівства, а зараз ми бачимо, що це не просто кумівство, а злочинне кумівство, яке призводить до того, що у нас не один, як то кажуть, щур у владних кабінетах, а їх, скоріше за все, набагато більше. Як країна, яка у війні, ми повинні чітко усвідомлювати, які ризики несуть для нас такі призначення і те, що для президента і його команди є нормальним, що людина із можливим російським громадянством чи такою репутацією працює у владі, — заявила голова партії "Голос". 

Зазначимо, що Рудик подякувала правоохоронцям, які виховано та стримано поводили себе впродовж конфлікту із колишнім заступником міністра внутрішніх справ Олександром Гогілашвілі. 

Нагадаємо, раніше заступник міністра МВС Гогілашвілі влаштував скандал з поліцейськими на блокпосту.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Наступник Авакова: Шмигаль вніс до Ради кандидатуру Монастирського на посаду очільника МВС Наступник Авакова: Шмигаль вніс до Ради кандидатуру Монастирського на посаду очільника МВС
Після звільнення Арсена Авакова, місце глави МВС може зайняти "слуга народу" Денис Монастирський. Зокрема, Шмигаль вже вніс подання щодо його кандидатури у Верховну Раду.
Зеленський пропонує "слугу народу" Монастирського на посаду очільника МВС (відео) Зеленський пропонує "слугу народу" Монастирського на посаду очільника МВС (відео)
Після написання заяви на звільнення Арсена Авакова, Зеленський вже почав шукати тих хто міг би замінити ексміністра на посаді. Так, новим очільником МВС зовсім скоро може стати "слуга народу" Денис Монастирський.
Новий очільник МВС Монастирський планує "розділити" міністерство (відео) Новий очільник МВС Монастирський планує "розділити" міністерство (відео)
Верховна Рада призначила Дениса Монастирського міністром внутрішніх справ. За прийняття відповідного рішення проголосував 271 народний депутат.
Loading...
Load next