Нове розслідування: в центрі Києва кортеж міністра Чернишова із сиренами та блимавками порушує ПДР (відео)

Нове розслідування: в центрі Києва кортеж міністра Чернишова із сиренами та блимавками порушує ПДР (відео)
Журналісти помітили проблискові маяки та знаки прикриття.

Автомобіль супроводу кортежу міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова порушував правила дорожнього руху в центрі Києва, коли сам кортеж обладнано спецзасобами для спеціальних операцій. Про це йдеться у розслідуванні "Української правди".

Зазначається, що кортеж Чернишова журналісти зафіксували на вулиці Володимирській біля офісу депутата від ОПЗЖ Ігоря Абрамовича.

Чернишов — єдиний міністр, автомобілі якого ми помічаємо біля будівлі, де розташовується офіс мільярдера та народного депутата від партії "Опозиційна платформа — За життя" Ігоря Абрамовича", — повідомляється у сюжеті.

Журналісти також помітили проблискові маяки та знаки прикриття, тобто спеціальні номери, які зазвичай використовують для проведення операцій.

Номерних знаків немає в базі поліції. А це означає, що Чернишову з невідомих причин можна використовувати оперативні номерні знаки, — доводить автор сюжету Михайло Ткач.

Він показав, як авто супроводу кортежу Чернишова порушує правила у центрі столиці, на перетині вулиць Володимирська та Велика Житомирська.

Авто їде з увімкненими проблисковими маяками, використовує звуковий сигнал. Зупиняє зустрічний потік машин і, всупереч правилам, повертає у бік офісу депутата Абрамовича, —  ідеться у сюжеті.

Журналіст, який проводив розслідування, звернувся до міністра Чернишова із запитанням, на яких підставах його авто супроводу використовує спецзасоби та має оперативні номерні знаки, але відповіді так і не отримав.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Стала відома причина, чому Абрамовський іде у відставку (відео) Стала відома причина, чому Абрамовський іде у відставку (відео)
У п’ятницю 22 жовтня відбулось засідання РНБО. За підсумками засідання секретар Ради Олексій Данілов дав брифінг.
Відставка Степанова: в Офісі президента назвали основні причини звільнення очільника МОЗ Відставка Степанова: в Офісі президента назвали основні причини звільнення очільника МОЗ
Основними причинами відставки Степанова є провал кампанії з вакцинації від Covid-19 і пильну увагу до міністра з боку НАБУ.
Зеленський звільнив очільників Київської та Івано-Франківської СБУ Зеленський звільнив очільників Київської та Івано-Франківської СБУ
Президент України, Володимир Зеленський підписав указ згідно з яким Івано-Франківська та Київська області отримають нових очільників Служби безпеки України.
Loading...
Load next