"Не на політичних мотивах": США та Велика Британія уважно стежать за справою проти Порошенка

"Не на політичних мотивах": США та Велика Британія уважно стежать за справою проти Порошенка
Американські дипломати прокоментували кримінальне провадження проти колишнього президента України.

Дипломати США прокоментували кримінальне провадження проти колишнього президента України Петра Порошенка, який в даний час є підозрюваним у «державній зраді». Про це повідомило у Twitter посольство США у Києві.

Зазначається, що вони закликали українську владу керуватися у цій справі завдяки принципам верховенства права.

Сполучені Штати уважно стежать за справою проти колишнього президента Порошенка. Дуже важливо, щоб процес та результат ґрунтувалися на принципах верховенства права, а не на політичних мотивах, — йдеться у заяві.

Своєю чергою посол Великої Британії в Україні Мелінда Сіммонс наголосила на важливості неупередженого та професійного розгляду справи за обвинуваченням у держзраді п'ятого президента України, лідера "Євросолідарності" Петра Порошенка.

Я уважно стежу за обвинуваченнями, висунутими проти Петра Порошенка. Життєво важливо, щоб правоохоронні органи та судові органи розглянули цю справу, як і будь-яку іншу, незалежно, неупереджено та професійно, забезпечуючи справедливість та дотримання належної правової процедури, — написала посол на своїй сторінці у Twitter у вівторок.

Нагадаємо, експрезиденту Петру Порошенку оголосили підозру у державній зраді.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
Звинувачують у всьому Зеленського: замість Порошенка до ДБР пішов його адвокат Звинувачують у всьому Зеленського: замість Порошенка до ДБР пішов його адвокат
20 грудня Порошенка повідомили про підозру в держзраді та сприянні діяльності терористичних організацій у справі про постачання вугілля з ОРДЛО.
Реакція заступника Порошенка по партії на повідомлення про підозру у державній зраді Реакція заступника Порошенка по партії на повідомлення про підозру у державній зраді
Експрезиденту Петру Порошенку оголосили підозру у державній зраді, — Турчинов.
Офіс Генпрокурора підписав арешт Порошенка — джерела Офіс Генпрокурора підписав арешт Порошенка — джерела
Клопотання про арешт підписав в. о. Генпрокурора Олексій Симоненко.
Loading...
Load next