"Люди зрозуміють, хто є хто": Зеленський прокоментував підозру Порошенка (відео)

"Люди зрозуміють, хто є хто": Зеленський прокоментував підозру Порошенка (відео)
Правоохоронці оголосили Порошенку підозру в державній зраді у справі про контрабанду вугілля з ОРДЛО.

Президент Володимир Зеленський відреагував на оголошення підозри теперішньому нардепу та п'ятому президенту України Петру Порошенку. Зеленський оцінив, чи вплине ця підозра на ситуацію всередині країни. Про це повідомляє РБК-Україна.

Він зазначив, що минула підозра по вугільній справі, оголошена нардепу від ОПЗЖ Віктору Медведчуку, не викликала великого резонансу в суспільстві.

Я не думаю, що це буде якось впливати на ситуацію всередині держави. На цю ситуацію, як правило, впливають фінансові групи. Він (Порошенко) є однією з цих фінансових груп. Я бачу єдине, ми не бачимо резонансу щодо таких людей, як Медведчук, як пан, про якого ви сказали (мова про Порошенка), — сказав він.

За його словами, питанням контрабанди вугілля з тимчасово окупованих територій Донбасу мають займатися правоохоронні органи та суд.

Згодом люди зрозуміють, хто є хто, — зауважив президент.

Своєю чергою голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія також прокоментував підозру п’ятому президентові та лідеру Євросолідарності Петру Порошенку. Під час брифінгу, який транслювали у Facebook Слуги народу, Арахамія назвав підозру «очікуваною».

Коли пана (народного депутата від ОПЗЖ) Медведчука заарештували, потім... оголосили підозру панові (ексміністру енергетики Володимиру) Демчишину, тоді вже фактично було відомо, що команди із закупівлі вугілля виходили з найвищих кабінетів колишньої влади, — стверджує він.

За словами Арахамії, якщо інформація правоохоронних органів підтвердиться, «треба заборонити Порошенку заходити до Верховної Ради».

 

Раніше повідомлялось, що США та Велика Британія уважно стежать за справою проти Порошенка.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Порошенко записав відеозвернення: він не з'явиться на допит ДБР (відео) Порошенко записав відеозвернення: він не з'явиться на допит ДБР (відео)
Петро Порошенко заявив, що повернеться до України із робочої поїздки у Варшаву в першій половині січня.
Українці більше довіряють Зеленському
Водночас за результатами рейтингу, у березні зросла підтримка одного з його найближчих суперників. Опитування проводилося методом телефонних інтерв’ю.
Новий президентський рейтинг: за кого готові голосувати українці (інфографіка) Новий президентський рейтинг: за кого готові голосувати українці (інфографіка)
За результатами опитування, проведеного Соціологічною групою «Рейтинг» протягом 4-9 листопада 2021 року, якби найближчим часом відбулися вибори президента, то 21,8% проголосували б за Володимира Зеленського (серед тих, хто голосуватиме та визначився з вибором).
Loading...
Load next