"Миротворець" на захисті Порошенка: суддю справи експрезидента внесли в базу (фото)

"Миротворець" на захисті Порошенка: суддю справи експрезидента внесли в базу (фото)
Центр «Миротворець» — неурядова організація, що займається дослідженням ознак злочинів проти основ національної безпеки України, миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку.

В базу потрапила суддя Печерського райсуду Віта Бортницька за "фабрикацію кримінальних справ стосовно свідомо невинних людей" та "усвідомлені дії, спрямовані на руйнування судової системи України шляхом її дискредитації та підриву довіри до неї". ПИше у списку "Миротворець".

Фото: Миротворець

Саме Бортніцька була суддею у справі Порошенка, і саме вона ухвалила рішення про арешт його активів.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Війна" продовжується: Верховний Суд викликає Зеленського за позовом Порошенка "Війна" продовжується: Верховний Суд викликає Зеленського за позовом Порошенка
Напередодні п'ятому українському президенту оголосили про підозру в кримінальному провадженні щодо вугілля з окупованого Донбасу.
"Плівки Медведчука": суд відмовився розглядати позов Порошенка до Bihus.Info та Зеленського (відео) "Плівки Медведчука": суд відмовився розглядати позов Порошенка до Bihus.Info та Зеленського (відео)
Раніше п'ятий президент Порошенко просив суд визнати протиправним "приховування від суспільства повної версії "плівок Медведчука" і опублікувати їх у первісному вигляді.
Порошенко подав на Зеленського до суду: адвокати експрезидента вимагають оприлюднити всі оригінали “плівок Бігуса” Порошенко подав на Зеленського до суду: адвокати експрезидента вимагають оприлюднити всі оригінали “плівок Бігуса”
Адвокати Порошенка подали позов до суду на Зеленського та вимагають оприлюднити всі так звані “записи Бігуса” у первісному вигляді.
Loading...
Load next