Головні цинічні тези про Україну з щорічної пресконференції президента держави-агресора Путіна

Головні цинічні тези про Україну з щорічної пресконференції президента держави-агресора Путіна
Путін каже, що Україна готує третю військову операцію на Донбасі

Президент держави-агресора Росії Володимир Путін провів велику пресконференцію. Наводимо головні цитати про Україну.

  • «Жодне розширення НАТО на схід є не припустимим. Дії Росії будуть залежати не від перебігу переговорів, а від безумовного забезпечення безпеки Росії «сьогодні та на історичну перспективу»
  • «Складається враження, що може готують третю військову операцію на Донбасі, і нас заздалегідь попереджують: не втручайтеся, не захищайте цих людей. А будете захищати — будуть нові санкції»
  • «Мінські домовленості є єдино можливими. Але Україна не хоче їх виконувати: ухвалили закон про корінні народи, оголосили росіян, які проживають на їхній території, некорінними народами, як і поляків, угорців, румун. Звідси й суперечності в зовнішньодержавних стосунках України з цими країнами»
  • «Жодні дії щодо Криму нам і на думку не спадали. Але у 2014 році стався кривавий держпереворот — людей убивали й спалювали. Як ми могли відмовити людям, які там проживають, взяти їх під свій захист?»
  • «Зеленський прийшов до влади й замість того, щоб виконувати запити людей про мир, — як попередні керівники — підпав під вплив радикальних елементів: «нациків», як кажуть в Україні»
  • «Ми готові працювати з тими силами, які хочуть вибудувати добросусідні відносини з Росією. А проти цих сил — позасудові розправи, санкції або просто вбивства на вулицях. Україна знищує тих людей, які хочуть з нами працювати»

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що диктаторська влада Білорусі готова розмістити на своїй території російську ядерну зброю.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Путін розраховує на відновлення стосунків між Україною та Росією Путін розраховує на відновлення стосунків між Україною та Росією
Президент РФ Володимир Путін розраховує "рано чи пізно" повністю відновити відносини з Україною.
Переговори делегацій України та РФ можуть відбутися завтра, - ЗМІ Переговори делегацій України та РФ можуть відбутися завтра, - ЗМІ
Четвертий раунд переговорів української та російської делегацій щодо пошуку миру відбувся 14 березня.
"Мені є що йому сказати": Кулеба заявив, що готовий до зустрічі з Лавровим "Мені є що йому сказати": Кулеба заявив, що готовий до зустрічі з Лавровим
Про це він повідомив під час онлайн-брифінгу з актуальних питань зовнішньої політики.
Loading...
Load next