Путін розраховує на відновлення стосунків між Україною та Росією

Путін розраховує на відновлення стосунків між Україною та Росією
Президент РФ Володимир Путін розраховує "рано чи пізно" повністю відновити відносини з Україною.

Президент Росії Володимир Путін стверджує, що ситуація з відносинами між Україною та Росією сьогодні є "ненормальною" та "неприродною".

Про це повідомляє Інтерфакс.

Та ситуація, в якій ми сьогодні перебуваємо, є абсолютно ненормальною, неприродною. Рано чи пізно, а краще, якщо це станеться рано - чим раніше, тим краще, - в повноформатному масштабі відновимо наші відносини з Україною, - заявив він.

За його словами, в Україні нібито "не одне покоління" політиків приходить до влади "з гаслами за відновлення відносин з Росією", а потім "безпардонним чином обманюють своїх виборців і відкручують реальну політику в зовсім іншому напрямку"

Путін вважає, що нібито це "відбувається це під тиском крайніх націоналістів".

Враження, що обрані лідери після того, як увійшли до високих кабінетів, починають побоюватися саме цієї частини українського суспільства і все роблять, щоб задовольнити їхні амбіції, - сказав він.

Нагадаємо, що раніше президент Росії попросив канцлерку Німеччини вплинути на Україну під час візиту в Київ. Зокрема, щодо "виконання всіх обов'язків щодо Донбасу."

Путін зухвало заявив, мовляв, київська влада відмовилася від мирного вирішення конфлікту в Донбасі. Натомість Меркель заявила, що Німеччина підтримує територіальну цілісність України. Вона наголосила, що "процес врегулювання конфлікту" необхідно оживити.
 

Читайте також
Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна
Президент України записав відеозвернення, яке було присвячене російській агресії. В ньому Володимир Зеленський запропонував президенту країни-агресорки Володимиру Путіну зустрітися "в будь-якій точці Донбасу, де йде війна".
В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі
Російська Федерація відреагувала на запрошення українського президента щодо зустрічі з Путіним на Донбасі, де йде війна. Росія вважає, що ця зустріч не має ніякого сенсу.
Арестович вважає, що Росія не готова говорити з Зеленським про ситуацію на Донбасі Арестович вважає, що Росія не готова говорити з Зеленським про ситуацію на Донбасі
Спікер України у Тристоронній контактній групі Олексій Арестович повідомив, що не бачить готовності та прагнення Росії розмовляти із Володимиром Зеленським.
Loading...
Load next