США, очевидно, не погодяться на "гарантії безпеки" від Росії, – Білий дім

США, очевидно, не погодяться на "гарантії безпеки" від Росії, – Білий дім
У Білому домі прокоментували можливість відповіді на "гарантії безпеки" для Росії. Ймовірно, на умови Кремля Вашигтон погоджуватися не планує.

У Вашингтоні продовжують підготовку до переговорів з Москвою щодо "гарантій безпеки", однак частину цих вимог США прийняти не може. Про це заявила речниця Білого дому Джен Псакі. Повідомляє Білий дім. 

Частина вимог Кремля є неприйнятною для США. Зокрема це стосується вимог щодо НАТО, які передбачають те, що до Альянсу мали б заборонити вступати країнам Східної Європи, зокрема Україні, - наголосила Джен Псакі.

Водночас речниця Білого дому заявила, що США готуються до переговорів з Росією, однак на всі вимоги погоджуватися не планують.

США, очевидно, не погодяться на вимоги Росії у сфері безпеки, які стосуються НАТО,
– заявила Псакі.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Байден провів телефонну розмову із Зеленським, - Білий дім Байден провів телефонну розмову із Зеленським, - Білий дім
Президент Сполучених Штатів Джо Байден та президент Володимир Зеленський провели телефонну розмову. Переговори відбулися напередодні зустрічі Байдена з Володимиром Путіним, яка запланована на 16 червня у Женеві.
"Це нонсенс": США простували чутки щодо заморозки військової допомоги Україні "Це нонсенс": США простували чутки щодо заморозки військової допомоги Україні
Прессекретар Білого дому Джен Псакі назвала нонсенсом інформацію про затримку допомоги Україні у сфері безпеки.
Білий дім передумав запрошувати Зеленського на зустріч із Байденом у Вашингтон, - ЗМІ Білий дім передумав запрошувати Зеленського на зустріч із Байденом у Вашингтон, - ЗМІ
Білий дім передумав запрошувати Зеленського на зустріч із президентом США Джо Байденом після зміни керівництва "Нафтогазу".
Loading...
Load next