Шантаж від Офісу Президента, - пише Владислав Атрошенко

Шантаж від Офісу  Президента, - пише Владислав Атрошенко
Або «УДАР» Кличка та 206 округ, або підозра, – Атрошенко заявив про шантаж з боку ОПУ та емоційно відповів відмовою.

Мер Чернігова Владислав Атрошенко заявив, що отримав пропозицію від заступника керівника Офісу президента Кирила Тимошенка через одного з чиновників припинити співпрацю з партією «УДАР Віталія Кличка» та не висувати представника своє команди у 206 окрузі. Пише Атрошенко у своєму Facebook.  

За словами Атрошенка, ввечері 23 грудня один державний чиновник передав йому повідомлення від Кирила Тимошенка. Мовляв, ОП дасть команду силовикам згорнути провадження, якщо Атрошенко:

  •  дистанціюється від Віталія Кличка та припинить співпрацю з партією «УДАР»;
  •  не висуватиме представника своєї команди та не заважатиме кандидату від «Слуги народу» перемогти на 206 окрузі, написав Атрошенко. В іншому випадку, за його словами, Офіс президента посилить тиск силовиків, і ті вручать Атрошенку підозру найближчим часом.

Я не піду на подібні домовленості з «зеленою» владою з огляду на те, що діюча влада є непрофесійною та нездатною вчасно генерувати адекватні рішення на колосальні виклики та загрози, які стоять сьогодні перед країною, заявив Атрошенко.

Ця влада сама є найголовнішим джерелом нестабільності в країні, веде її в прірву економічного падіння, втрати суб’єктності, намагається встановити авторитарну систему управління державою, згортає децентралізацію, скатується до тиску на ЗМІ та політичного переслідування опонентів,  зазначив мер Чернігова.

Піти на домовленості з Офісом президента за цих обставин – це зробити свідомий крок проти своєї країни, вважає він, - пише політик.

Злата Новосельська -  pravdatutnews.com

Читайте також
День прапора: Зеленський відвідав "серце України", а у Києві підняли найбільший прапор (відео) День прапора: Зеленський відвідав "серце України", а у Києві підняли найбільший прапор (відео)
У День Державного Прапора України паралельно із Черкащиною "синьо-жовтий" стяг підняли й в інших куточках нашої країни. Зокрема, у столиці відбулась урочиста церемонія й український прапор вже замайорів на площі перед будівлею парламенту.
Ексголову поліції Києва призначили заступником Кличка Ексголову поліції Києва призначили заступником Кличка
"За" призначення Крищенка проголосував 91 депутат Київської міськради. На посаді заступника голови КМДА він відповідатиме за питання муніципальної безпеки, цивільного захисту, надзвичайних ситуацій, територіальної оборони та взаємодії з правоохоронними органами.
Кличка запросили на засідання РНБО: приїхати він не зможе Кличка запросили на засідання РНБО: приїхати він не зможе
Мер Києва зазначив, що його запросили лише за дві з половиною години до початку засідання.
Loading...
Load next