За фактом перевищення службових повноважень: ДБР почало розслідування щодо ексзаступника очільника МВС Гогілашвілі

За фактом перевищення службових повноважень: ДБР почало розслідування щодо ексзаступника очільника МВС Гогілашвілі
ДБР почало досудове розслідування за фактом можливого вчинення колишнім заступником міністра внутрішніх справ Олександром Гогілашвілі службового підроблення і за фактом можливого перевищення ним службових повноважень під час перетину блокпоста в Донецькій області

Повідомив голова міжфракційного об’єднання "Розумна політика" Дмитро Разумков у Telegram із посиланням на відповідь на депутатське звернення МФО до ДБР.



За ініціативою МФО "Розумна політика" Державне бюро розслідувань розпочало досудове розслідування за фактом можливого вчинення Олександром Гогілашвілі службового підроблення за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України, а також досудове розслідування за фактом можливого перевищення службових повноважень під час перетину блокпоста в Донецькій області, - йдеться у відповіді від ДБР, копію якої оприлюднив Разумков.

Згідно з відповіддю Офісу генерального прокурора, ОГП долучив звернення МФО "Розумна політика" щодо можливого опору працівникові правоохоронного органу до відповідної кримінальної справи.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

 

Читайте також
Порошенко записав відеозвернення: він не з'явиться на допит ДБР (відео) Порошенко записав відеозвернення: він не з'явиться на допит ДБР (відео)
Петро Порошенко заявив, що повернеться до України із робочої поїздки у Варшаву в першій половині січня.
На літак одразу після підозри ДБР: Порошенко покинув Україну (фото, відео) На літак одразу після підозри ДБР: Порошенко покинув Україну (фото, відео)
17 грудня працівники ДБР поблизу Верховної Ради намагалися вручити повістку про виклик народному депутату України Петру Порошенку.
ДБР повідомило про нову підозру Віктору Януковичу (відео) ДБР повідомило про нову підозру Віктору Януковичу (відео)
Слідчий Державного бюро розслідувань за погодженням з прокурором Офісу Генерального прокурора сьогодні вранці, 5 листопада 2021 року, повідомив про підозру експрезиденту України як очільнику організованої злочинної групи.
Loading...
Load next