Кива привітав Путіна з днем народження: нардеп від "ОПЗЖ" поскаржився на цькування (відео)

Кива привітав Путіна з днем народження: нардеп від "ОПЗЖ" поскаржився на цькування (відео)
Спершу Кива переконував, що вітав насамперед "чоловіка", якого поважає, а не президента країни-агресора. При цьому, у коментарі журналістам, Кива так і не зміг відповісти на питання щодо окупації Криму та війни на Донбасі.

Напередодні проросійський нардеп від ОПЗЖ Ілля Кива привітав президента Росії Володимира Путіна з днем народження. Він назвав його "великим лідером дружнього до України народу". Згодом Кива виступив в ефірі телепрограми на російському телебаченні, яку веде скандальна пропагандистка Ольга Скабєєва, де він заяви, що після привітання його побачили "цькувати" українські ЗМІ. 

Відео фрагменту виступу Киви у Telegram опублікував блогер Анатолій "Штірліц".

Зокрема, Скабєєва поцікавилась у скандального нардепа його реакцією на критику українців у зв’язку з привітанням Путіна з днем народження, згадавши, що українська громадськість може "покарати" його самостійно, якщо цим не займуться правоохоронці.

Я сказав, що я привітав людину, лідера нації нашого стратегічного партнера і моя позиція – це позиція мільйонів українців. От і все. А те, що багато хто думає, але не може собі цього дозволити, так це питання їх … присутності я*** взагалі у кого-небудь, в цій країні. Ось така історія, - заявив Кива.

У ефірі російського телебачення Кива настільки "розійшовся" у своїх думках та проросійських поглядах, що його виступ не змогла перервати навіть сама Скабєєва, яку також важко зупинити.

Послухай, Олю, я скажу чесно: у цьому році привітав один Кива, наступного року буде вітати вся Верховна Рада. Я не здивуюся, якщо в наступному році в Європарламенті будуть ходити ведмеді і європарламентарі… - заявив депутат від "ОПЗЖ".

Проте, після слів Киви про "ведмедів у Європарламенті" пропагандистка просто "відключила" нардепа від ефіру.

Нагадаємо, що раніше скандальний представник "ОПЗЖ" заявив, що Путін "повернув своїй країні минулу велич і повагу у всьому світі" й додав "Ви – та людина, яка пише нову історію слов’янського світу і слов’янської єдності". Зокрема, такі слова Киви викликали хвилю обурення у громадськості.

Так, увечері 8 жовтня, нардеп Роман Лозинський звернувся до СБУ, Мін'юсту та РНБО з вимогою заборонити діяльність "Опозиційної платформи – За життя" на території України і притягнути причетних у підриві нацбезпеки осіб до відповідальності.

Читайте також
"Україна та Росія – один народ": Кива виступив на шоу Скабєєвої (відео) "Україна та Росія – один народ": Кива виступив на шоу Скабєєвої (відео)
Скандальний нардеп від ОПЗЖ вкотре висвітлює протиукраїнські погляди. Цього разу він підтримав тезу Путіна про "один народ".
Зеленський хоче зустрітися з Путіним у Ватикані Зеленський хоче зустрітися з Путіним у Ватикані
Президент України заявив, що він має намір зустрітись із Володимиром Путіним у Ватикані. Адже це, на його думку, ідеальне місце для діалогу про мир.
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
Loading...
Load next