"Україна та Росія – один народ": Кива виступив на шоу Скабєєвої (відео)

"Україна та Росія – один народ": Кива виступив на шоу Скабєєвої (відео)
Скандальний нардеп від ОПЗЖ вкотре висвітлює протиукраїнські погляди. Цього разу він підтримав тезу Путіна про "один народ".

Проросійський нардеп від ОПЗЖ Ілля Кива вкотре відзначився скандальною завою. Він виступив на шоу пропагандистки Скабєєвої, де повторив тезу Путіна про те, що "Україна та Росія - один народ".

Відео з антиукраїнськими висловлюваннями депутата оприлюднив у мережі офіцер ЗСУ Анатолій Штефан з позивним "Штірліц".

В ефірі на російському телебаченні Кива розповідав про "один народ" і навіть сперечався зі Скабєєвою.

У нас, у вас, пам'ятаєте як ваш лідер сказав, що Україна та Росія – один народ. Так що все нормально, не виправляйте мене, – зазначив він.

Анатолій Штефан наголосив, що заяви Киви – "це не демократія та свобода слова, це діяльність направлена на повалення державного устрою".

Військовий також поставив логічне запитання, коли вже таких як ОПЗЖ притягнуть до відповідальності. Адже вони відкрито підтримують країну-агресора.

Читайте також
"Слов'янські народи повинні об'єднатися" — Ілля Кива в ефірі "Россия-1" (відео) "Слов'янські народи повинні об'єднатися" — Ілля Кива в ефірі "Россия-1" (відео)
Крім того, він виправдав заяву президента Чечні Рамзана Кадирова про приєднання України до Росії.
Влаштувала справжню істерику: російська пропагандистка Скабєєва обурилась демонтажем пам'ятника в Києві (відео) Влаштувала справжню істерику: російська пропагандистка Скабєєва обурилась демонтажем пам'ятника в Києві (відео)
Пам'ятник на честь дружби Києва і Москви було встановлено у серпні 2001 року, який був встановлений у сквері по вулиці Маршала Якубовського, 8. Однак, Київська міська рада через численні звернення мешканців столиці прийняла рішення про демонтаж монумента.
Кива привітав Путіна з днем народження: нардеп від "ОПЗЖ" поскаржився на цькування (відео) Кива привітав Путіна з днем народження: нардеп від "ОПЗЖ" поскаржився на цькування (відео)
Спершу Кива переконував, що вітав насамперед "чоловіка", якого поважає, а не президента країни-агресора. При цьому, у коментарі журналістам, Кива так і не зміг відповісти на питання щодо окупації Криму та війни на Донбасі.
Loading...
Load next