Після скандалу з сукнею: уряд офіційно звільнив заступника міністра освіти Ігоря Гарбарука (відео)

Після скандалу з сукнею: уряд офіційно звільнив заступника міністра освіти Ігоря Гарбарука (відео)
Фото помічниці Гарбарука із зустрічі у Львові вже встигло розійтися по соцмережах та ЗМІ.

Кабінет Міністрів України опублікував офіційне розпорядження про звільнення за власним бажанням Ігоря Гарбарука з посади заступника міністра освіти і науки. Про це повідомляє пресслужба Кабінету міністрів України.

Варто додати, що до цього в мережі розгорівся скандал через сукню його супутниці Христини Тишкун.

Він наголосив, що дотримується "європейської практики". І саме через це вирішив звільнитися.

Гарбарук підкрелив, що звільнення за власним бажанням, за його словами, є єдиним виходом для будь-якого державного службовця, який потрапив у такий скандал.

Нагадаємо, 24 грудня, через образ супутниці Гарбарука розгорівся скандал. Так, до Львівської міськради із Ігорем Гарбаруком прийшла Христина Тишкун, яка була одягнена у чорну сукню з глибоким декольте. Деяким користувачам мережі такий образ здався недоречним.

Дівчина оприлюднила фото із міської ради у себе в інстаграмі. Однак згодом закрила сторінку через хвилю хейту. Сама дівчина відповіла на критику у коментарях: "а до міської ради треба вибирати вбрання? Я думала, що кожен одягається так, як йому подобається, зручно, комфортно".

Зауважимо, спочатку стверджували, що вона — помічниця чиновника, але потім з'ясували, що дівчина — юристка і просто супроводжувала Гарбарука під час візиту.

Своєю чергою колишня дружина ексзаступника міністра освіти Ігоря Гарбарука Анастасія Матюшевська вирішила розлого не коментувати скандал щодо його фото з ефектною супутницею. Втім, висловила ексчоловіку підтримку. Про це Гештальт-Психотерапевт і сексолог Анастасія (Гарбарук) Матюшевська розповіла УНІАН. 

Як сексолог і психотерапевт я не буду коментувати цей випадок, тому що я є екс-дружиною і матір'ю дочки Ігоря. Одне скажу: я за нього цілком! Він людина честі, гідності і вищого ступеня професіоналізму. Я не готова коментувати це взагалі. Опирайтеся на те, що Ігор Миколайович є людиною честі, — розповіла Матюшевська. 

Я нічого не знаю. Моє завдання — бути йому хорошою підтримкою у вигляді колишньої дружини і матір'ю його дитини, — додала вона.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Це можна віднести до питання сексизму": звільнений Гарбарук прокоментував скандал із відвертою сукнею Тишкун "Це можна віднести до питання сексизму": звільнений Гарбарук прокоментував скандал із відвертою сукнею Тишкун
Скандальну сукню Тишкун вже встигли продати на аукціоні на одному з телеканалів за тисячу доларів.
"Втратив підстави бути депутатом": після скандальної ДТП нардепа Юрченка закликають скласти мандат (відео) "Втратив підстави бути депутатом": після скандальної ДТП нардепа Юрченка закликають скласти мандат (відео)
Керівництво "Слуги народу" вважає, що їхній колишній колега по фракції має піти добровільно з парламенту.
"Я в житті не приймав ніяких наркотиків", - нардеп Юрченко прокоментував скандальне ДТП у Львові (відео) "Я в житті не приймав ніяких наркотиків", - нардеп Юрченко прокоментував скандальне ДТП у Львові (відео)
Народний депутат і колишній член фракції "Слуга народу" Олександр Юрченко прокоментував ДТП, яке трапилось 8 липня у Львові.
Loading...
Load next