Позачергове засідання ТКГ сьогодні не відбудеться: на ньому мали розглянути порушення режиму “тиші”

Позачергове засідання ТКГ сьогодні не відбудеться: на ньому мали розглянути порушення режиму “тиші”
Засідання планували провести 29 грудня.

Позачергове засідання Тристоронньої контактної групи сьогодні не відбудеться. На ньому мали розглянути порушення режиму припинення вогню. Про це повідомив представник ОРДЛО в українській делегації в ТКГ з врегулювання конфлікту на Донбасі Сергій Гармаш. Пише УНН.

Сьогодні мало відбутися позачергове засідання, присвячене порушенням режиму припинення вогню. Воно не відбудеться, тому що російська сторона вважала його недоцільним. Тобто, вона не зацікавлена в припиненні конфронтації на Донбасі, - заявив Гармаш.

Спікер зазначив, що Москва зайняла позицію спостерігача, і вимагає визнати прямий діалог з "Донецьком і Луганськом". Гармаш додав, що для Кремля це чергова спроба змусити Україну визнати "суб'єктність Донецька і Луганська", і зняти з себе відповідальність за загострення сьогодні на фронті.

Нагадаємо, що порушення режиму припинення вогню: Україна скликає термінове засідання ТКГ. На засіданні ТКГ 22 грудня домовились дотримуватися угоди про режим припинення вогню на Донбасі.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Михайло Подоляк відреагував на опублікування Яніною Соколовою документів про "вагнерівців" Михайло Подоляк відреагував на опублікування Яніною Соколовою документів про "вагнерівців"
Офісу президента не сподобалося, які документи оприлюднила Соколова.
Пентагон стежить за ситуацією на кордоні РФ та України - речник Пентагон стежить за ситуацією на кордоні РФ та України - речник
Пентагон уважно стежить за ситуацією на тлі повідомлень про нове скупчення російських військ на кордоні з Україною.
Бутусов судитиметься із Зеленським після звинувачення у провокації на Донбасі Бутусов судитиметься із Зеленським після звинувачення у провокації на Донбасі
Бутусов вважає, що його запросили на пресмарафон заради дискредитації
Loading...
Load next