Північний потік-2 готовий до введення в експлуатацію - Газпром

Північний потік-2 готовий до введення в експлуатацію - Газпром
Завершено заповнення газом другої нитки Північного потоку-2. Газопровід готовий до запуску, каже Міллер.

Обидві нитки газопроводу Північний потік-2 заповнені технологічним газом і готові до експлуатації, заявив у середу, 29 грудня, глпва Газпрому Олексій Міллер. Пише ТАРС.

Сьогодні о 12 годині 58 хвилин за часом Москви Газпром завершив заповнення газом другої нитки газопроводу Північний потік-2. І тепер і перша, і друга нитка газопроводу Північний потік-2 під робочим тиском і повністю готові до експлуатації, - сказав він на нараді із президентом РФ Володимиром Путіним.

Російський президент привітав Газпром і партнерів компанії із завершенням робіт.

Як відомо, ПП-2 не можна вводити в експлуатацію до сертифікації, яку має здійснити регулятор Німеччини. У Росії очікують, що рішення буде ухвалено влітку наступного року.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Північний потік-2": Шмигаль назвав газопровід економічною зброєю Кремля "Північний потік-2": Шмигаль назвав газопровід економічною зброєю Кремля
Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що Україна наполягатиме на призупиненні будівництва "Північного потоку-2".
"Залишаємось великими друзями": Зеленський поговорив із Трюдо про Росію, НАТО та збитий літак "МАУ" "Залишаємось великими друзями": Зеленський поговорив із Трюдо про Росію, НАТО та збитий літак "МАУ"
Володимир Зеленський під час телефонної розмови з прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо обговорив питання "Північного потоку-2" та членства України в НАТО.
Теракти та провокації: Аваков заявив про загрозу з боку Росії через запуск "Північного потоку-2" (відео) Теракти та провокації: Аваков заявив про загрозу з боку Росії через запуск "Північного потоку-2" (відео)
Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що від Росії слід очікувати низки провокацій і спроб терактів на українській ділянці газопроводу через запуск "Північного потоку-2", оскільки перша нитка російського газопроводу вже добудована.
Loading...
Load next