Співробітникам Національної поліції України збільшать зарплату, - Ігор Клименко

Співробітникам Національної поліції України збільшать зарплату, - Ігор Клименко
Питання заробітної плати є проблемним для поліціянтів України.

Я розумію невдоволення поліцейських. Однозначно зарплата має бути співмірною ризикам. 
Кожен знає, що питання заробітної плати завжди було чи не найбільш чуттєвим для поліцейських, - Ігор Клименко.

Відповідний пост розмістив на своїй Facebook-сторінці Голова Національної поліції України.  

Впродовж минулого року ми знаходили можливості покращувати ситуацію із додатковими виплатами: поліцейські отримували матеріальну допомогу на вирішення соціально-побутових питань, гроші надходили і на оздоровлення. І цю практику ми будемо продовжувати. На так звану 13-ту зарплату грошей не було передбачено. Кошти не були закладені в бюджет-2021, - пише поліцейський.


Кабінет Міністрів України виділив поліції гроші для поетапного підвищення грошового забезпечення поліцейським із січня. Першу підвищену зарплатню вони отримають вже наприкінці цього місяця.

Першочергово зарплати зростуть в патрульних, спецпризначенців та поліцейських, які несуть службу в зоні ООС. Також ми очікуємо наступного підвищення у квітні. Зауважу, керівники Нацполіції, структурних та територіальних підрозділів підвищення зарплат не отримають, - наголосив Клименко.

Також поліцейський додав про складність такої процедури:

Суттєве підвищення зарплати всім працівникам поліції – надскладне питання. В сьогоднішніх умовах – це надвелике навантаження на бюджет. Однак, крок за кроком, ми це отримаємо. Поліцейський обов’язково матиме гідну зарплату за достойну цілодобову службу заради свого народу.

Нагадаємо, що у Нацполіції вимагають відставки керівництва через погані умови роботи. МВС на це звернення поки що не відреагували.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Нацполіції вимагають відставки керівництва через погані умови роботи У Нацполіції вимагають відставки керівництва через погані умови роботи
МВС на це звернення поки що не відреагували.
"Наркотичний" скандал з "слугою народу" Брагарем: поліцейських, які зупинили депутата відсторонили від обов'язків (відео) "Наркотичний" скандал з "слугою народу" Брагарем: поліцейських, які зупинили депутата відсторонили від обов'язків (відео)
Патрульні не включили камеру при затриманні народного депутата від "Слуги народу", що є грубим порушенням інструкції.
Поліція закрила справу про другий напад на Стерненка Поліція закрила справу про другий напад на Стерненка
Кримінальну справу про другий напад на одеського активіста Сергія Стерненка закрили.
Loading...
Load next