Притула створить партію у 2022 році: вона не буде іменною (відео)

Притула створить партію у 2022 році: вона не буде іменною (відео)
Наразі відбувається розбудова його партійної структури.

Сергій Притула, колишній кандидат у народні депутати від партії «Голос», у 2022 році створити власну українську політичну партію. Про це телеведучий, волонтер і політик повідомив в інтерв'ю для "Радіо Свобода".

Він розповів, що наразі відбувається розбудова його партійної структури.

Сама партія зараз дещо у віртуальному стані. Ми будемо виходити у 2022 році в режим суб’єктності, реєстрації партії, звичайно. Але до того, як ми до цього дійдемо, я хочу бачити достатньо сильні команди у регіонах. І тому я зараз стільки багато часу проводжу у поїздках. А я намагаюся зрозуміти і комунікувати безпосередньо з тими людьми, які будуть провідниками партії на місцях, - зазначив він.

Крім того, Сергій Притула наголосив на тому, що назва його політичної партії не буде іменною, на кшталт «Розумна політика» або, наприклад, «При Притулі».

Відверто кажучи, я є великим противником поєднання свого прізвища з назвою партії. І мені ніколи не подобалися іменні блоки і так далі. Зараз ми будемо вивчати це питання глибше. Тому що виключно з огляду на можливість якихось маніпуляцій потім на виборах у бюлетенях і так далі, можливо, прізвище десь буде збоку стояти для того, щоб краще ідентифікувати партію. Але ні у самій назві ні слова «Притула», ні «біля Притули» там не буде, - запевнив він.

Віра Коновал - pravdatutnews.com 

Читайте також
Разумков створює нове міжфракційне об'єднання в Раді Разумков створює нове міжфракційне об'єднання в Раді
Ексспікер парламенту Дмитро Разумков створює у парламенті міжфракційне об’єднання "Розумна політика". У назві чоловік обіграв власне прізвище.
Депутата Шевченка, який їздив з візитом до Лукашенка виключили з партії "Слуга народу" Депутата Шевченка, який їздив з візитом до Лукашенка виключили з партії "Слуга народу"
Депутати від “Слуги народу” у Верховній Раді підтримали рішення, щодо виключення з фракції Євгенія Шевченка, який у квітні зустрічався з самопроголошеним президентом Білорусі - Олександром Лукашенком.
Тищенка можуть виключити з фракції "Слуга народу" після бійки з Леросом (відео) Тищенка можуть виключити з фракції "Слуга народу" після бійки з Леросом (відео)
Не вперше "слуги народу" думають над виключенням скандального Миколи Тищенка з фракції через його витівки у парламенті та поза його межами. Так, наприкінці квітня цього року його ледь не виключили з партії через масштабну вечірку, яку він влаштував на честь дня народження своєї дружини, яка відбулась з порушеннями норм карантину.
Loading...
Load next