Зеленському треба визнати для себе, що за його каденції неможливо повернути Крим, — Гриценко

Зеленському треба визнати для себе, що за його каденції неможливо повернути Крим, — Гриценко
Своєю чергою Зеленський впевнений, що окупований Крим "ніколи не буде російською територією".

Президенту України Володимиру Зеленському потрібно визнати, що за його каденції не вдасться повернути анексований РФ Крим. Таку думку в ефірі телеканалу "Україна 24" висловив лідер партії "Громадянська позиція", ексміністр оборони України Анатолій Гриценко.
 

Зеленському треба визнати для себе, що за його каденцію неможливо повернути Крим, і більше не морочити собі голову, — сказав Гриценко. — Треба визнати реалії, а вони такі, що Крим не повернеться нам ще багато десятиліть, якщо повернеться взагалі. Ось реалія болюча. ОРДЛО у такому стані, у якому воно є, забирати не можна ще кілька десятиліть... У якому вже понад 1 млн громадян РФ із російськими паспортами... Там "русский дух", вони хочуть до Росії, понад 80%, згідно з опитуванням.

Своєю чергою міністр оборони Швеції Петер Хультквіст заявив, що політика Росії становить загрозу системі безпеки Європи. Та додав, що умови її "гарантій безпеки" приймати не можна. Про це повідомляє MSN.

Росія загрожує структурі безпеки Європи, — наголосив Хультквіст.

Він зауважив, що "вимоги російської сторони у сфері безпеки прийняти не можна", а також в цій ситуації не можна поступатися власним суверенітетом при ухваленні рішень у сфері національної безпеки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні відбувається акція "Скажи Путіну — ні".

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
Росія сама поверне нам Крим "на блюдечку" з вибаченнями, — Резніков Росія сама поверне нам Крим "на блюдечку" з вибаченнями, — Резніков
Міністр оборони наприкінці січня зауважив: Росія досі не вирішила, чи нападати на Україну.
"Ми будемо разом робити все, щоб Україна була вільною і незалежною": Олексій Рєзніков відвідав Миколаївську область (фото) "Ми будемо разом робити все, щоб Україна була вільною і незалежною": Олексій Рєзніков відвідав Миколаївську область (фото)
Під час робочої поїздки до Миколаївської області Олексій Резніков назвав українських морпіхів мотивованими професіоналами своєї справи.
Loading...
Load next