З 6 до 10 місяців: Медведчуку продовжили домашній арешт

З 6 до 10 місяців: Медведчуку продовжили домашній арешт
Відповідне рішення у понеділок ухвалив Печерський суд Києва.

Печерський районний суд Києва в черговий раз продовжив домашній арешт народному депутату від "Опозиційної платформи — за життя" Віктору Медведчуку. З урахуванням сьогоднішнього рішення він перебуватиме під цим запобіжним заходом вже 10 місяців. Про це повідомляє Facebook його соратника Рената Кузьміна.

Засідання вів суддя Олег Білоцерковець. Нардеп поскаржився, що "за законом максимальний термін домашнього арешту не може перевищувати 6 місяців".

Білоцерковець повинен був, якщо вже не відмовити у продовженні терміну домашнього арешту, то хоча б взяти самовідвід і особисто не розглядати цю справу шиту білими нитками, — вважає Кузьмін.

Новина може доповнюватися...

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Введені санкції відносно Медведчука в Україні діють в повному обсязі, - Данілов Введені санкції відносно Медведчука в Україні діють в повному обсязі, - Данілов
Секретар РНБО Олексій Данілов спростував інформацію щодо купівлі мережі АЗС Glusco комерційною структурою, яка належить проросійському нардепу від "ОПЗЖ" Віктору Медведчуку.
Суд продовжив цілодобовий домашній арешт Медведчуку ще на два місяці (відео) Суд продовжив цілодобовий домашній арешт Медведчуку ще на два місяці (відео)
Засідання у справі кума Путіна загалом тривало близько 13 годин.
Путін прокоментував домашній арешт свого кума Медведчука Путін прокоментував домашній арешт свого кума Медведчука
Президент Росії, Володимир Путін відреагував на запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт свого кума та депутата Верховної Ради України Віктора Медведчука.
Loading...
Load next