У Києві розпочалось засідання у справі Медведчука: будівлю суду оточила група "тітушок" (фото)

У Києві розпочалось засідання у справі Медведчука: будівлю суду оточила група "тітушок" (фото)
На початку травня цього року генеральний прокурор Ірина Венедіктова підписала підозру у державній зраді народним депутатам від партії ОПЗЖ Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку.

У вівторок, 31 серпня, народному депутату від "Опозиційної платформи - За життя" Віктору Медведчуку, якого підозрюють у державній зраді, вручили нове клопотання про продовження домашнього арешту ще на два місяці. Внаслідок цього сьогодні, 2 вересня, у залі Печерського суду у Києві розпочалось нове засідання над кумом президента Російської Федерації Володимира Путіна - Віктором Медведчуком.

Про це повідомив кореспондент "УНІАН" із зали суду.

Окрім прокурорів, суддів та захисту, у залі суду присутня також "підтримка" Медведчука - 10 нардепів від "ОПЗЖ". Окрім цього, "підтримати" підозрюваного у державній зраді під стіни Печерського суду прийшли декілька десятків "тітушок" - молодиків спортивної статури.

Засідання у справді Віктора Медведчука розпочалося з того, що прокурори долучили до матеріалів клопотання нові матеріали. Згодом, суддя Світлана Волкова оголосить перерву для того, аби адвокати Медведчука мали можливість ознайомитись із новими матеріалами у справі їхнього підопічного.

Нагадаємо, що 9 липня Печерський районний суд Києва продовжив домашній арешт народному депутату Віктору Медведчуку, якого підозрюють у державній зраді та замаху на розкрадання національних ресурсів в Криму. Арешт проросійському нардепу від "ОПЗЖ" продовжили ще на два місяці - до 7 вересня.

В той час сам же Віктор Медведчук тоді заявив, що рішення суду про продовження терміну домашнього арешту ґрунтується на порушенні законодавства й переконаний, що сторона обвинувачення в його справі не має законних підстав для продовження запобіжного заходу. Нардеп планує оскаржувати прийняте рішення суду.

Читайте також
Не посадили за держзраду: суд відправив Медведчука під цілодобовий домашній арешт Не посадили за держзраду: суд відправив Медведчука під цілодобовий домашній арешт
Печерський районний суд Києва ухвалив рішення відправити під цілодобовий домашній арешт кума Путіна та депутата від фракції "Опозиційна платформа – За життя" Віктора Медведчука до 9 липня.
Путін прокоментував домашній арешт свого кума Медведчука Путін прокоментував домашній арешт свого кума Медведчука
Президент Росії, Володимир Путін відреагував на запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт свого кума та депутата Верховної Ради України Віктора Медведчука.
Суд продовжив домашній арешт Медведчука ще на два місяці (відео) Суд продовжив домашній арешт Медведчука ще на два місяці (відео)
Нардеп від "Опозиційної платформи – За життя" вкотре заявив, що не згодний з прийнятим рішенням суду. Він переконаний, що таким чином із ним розправляється влада та особисто президент Зеленський.
Loading...
Load next