"Протидія агресивним намірам": Зеленський запропонував Трюдо запровадити санкції проти Кремля

"Протидія агресивним намірам": Зеленський запропонував Трюдо запровадити санкції проти Кремля
На тлі стягування військ РФ до українського кордону російський президент Володимир Путін відмовився давати гарантії ненападу на Україну.

Президент Володимир Зеленський під час телефонної розмови з прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо заявив про необхідність запровадити превентивний пакет санкцій проти Росії, щоб запобігти можливій агресії Кремля. Про це повідомляє пресслужба президента.

Позиція західних країн у діалозі з РФ має залишатися жорсткою та рішучою. Необхідно бути готовим до невідкладного впровадження превентивного пакета санкцій проти РФ з метою протидії агресивним намірам Кремля, — повідомив Зеленський.

Він також зазначив про незмінність євроатлантичного курсу України та висловив переконання, що Канада продовжуватиме надавати всіляку підтримку Україні на шляху членства в Альянсі.

Ніхто, окрім України та НАТО, не має впливати на процес нашої інтеграції з Альянсом, — запевнив український лідер.

Нагадаємо, раніше український посол закликав ФРН терміново розблокувати постачання озброєння до України.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Про Донбас не говоритимуть": Кремль відреагував на можливу зустріч Путіна та Зеленського "Про Донбас не говоритимуть": Кремль відреагував на можливу зустріч Путіна та Зеленського
Володимир Зеленський заявив, що все йде до того, що зустріч із російським президентом може все ж таки відбутися. Своєю чергою у Кремлі заявили, що підтримують ініціативу Зеленського про проведення зустрічі з Володимиром Путіним.
Франція приєднується: Макрон планує провести переговори із Зеленським та Путіним Франція приєднується: Макрон планує провести переговори із Зеленським та Путіним
Під час телефонної розмови Байден пригрозив Путіну наслідками нападу на Україну.
Переговори Україна - росія: коли відбудуться та про що сторони говоритимуть Переговори Україна - росія: коли відбудуться та про що сторони говоритимуть
Член української делегації та керівник правлячої партії «Слуга народу» Давид Арахамія уточнив час початку чергового раунду українсько-російських переговорів.
Loading...
Load next