Після обрання запобіжного заходу: Порошенко у європейських ЗМІ розповідає про репресії в Україні

Після обрання запобіжного заходу: Порошенко у європейських ЗМІ розповідає про репресії в Україні
Раніше Офіс генерального прокурора погодив клопотання про обрання запобіжного заходу п’ятому президенту України.

Швейцарське видання Neue Zürcher Zeitung у Варшаві взяло інтерв'ю у експрезидента України, лідера партії "Європейська Солідарність" Петра Порошенка. У розмові з журналістами він заявив, що українська влада розпочала репресії проти політичних опонентів. 

У виданні зазначається, що час, коли були оголошені звинувачення на адресу Порошенка, невипадковий, адже давно було відомо, що він буде у Варшаві на запрошення польського Сенату.

Зеленський, мабуть, мріє, що політик залишиться за кордоном або сяде за грати в Україні на багато років. Прокуратура перебуває під контролем президента Володимира Зеленського, — пише видання.

Також Порошенко зауважує, що тепер усі сили повинні разом протистояти Росії.

Конкретно це означає, що я не буду першим атакувати. Мета Зеленського — атакувати найсильнішу опозиційну партію, — пояснює Порошенко.

Своєю чергою Офіс генерального прокурора погодив клопотання про обрання запобіжного заходу п’ятому президенту та лідеру партії «Європейська солідарність» Петру Порошенку у вигляді арешту з можливістю застави в 1 млрд грн.

За цією інформацією, в Печерському районному суді Києва відбулося закрите засідання, під час якого суддя розглянув і погодив клопотання прокуратури про дозвіл затримати Порошенка, щоб доправити до суду для обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що Верховний Суд викликав Зеленського за позовом Порошенка.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

 

Читайте також
"Розправитися" з Порошенком: "слуга народу" розповів чим може бути корисний Портнов для влади (відео) "Розправитися" з Порошенком: "слуга народу" розповів чим може бути корисний Портнов для влади (відео)
Зазначимо, що 9 грудня, Міністерство фінансів США в рамках акта Магнітського ввело санкції проти Портнова.
"Війна" продовжується: Верховний Суд викликає Зеленського за позовом Порошенка "Війна" продовжується: Верховний Суд викликає Зеленського за позовом Порошенка
Напередодні п'ятому українському президенту оголосили про підозру в кримінальному провадженні щодо вугілля з окупованого Донбасу.
"Скептики вважали, що цей дракон нам не по зубах": Венедіктова прокоментувала підозру Порошенку та Медведчуку "Скептики вважали, що цей дракон нам не по зубах": Венедіктова прокоментувала підозру Порошенку та Медведчуку
Вона зауважила, що для Офісу Генпрокурора рік видався важким.
Loading...
Load next