Забули Крим: французький телеканал вибачився за помилкове зображення карти Криму

Забули Крим: французький телеканал вибачився за помилкове зображення карти Криму
Телеканал пояснює ситуацію помилкою працівника.

Французький телеканал France Télévisions вибачився за демонстрацію в одному зі своїх сюжетів карти України без Криму. Передає сайт «Флот-2017».

Там пояснили інцидент технічною помилкою графічного підрядника. Про це повідомила спеціаліст із стратегічних комунікацій Посольства України у Франції Олександра Присяжнюк-Майор

Фото: France Télévisions

У коментарі під постом у Facebook кореспондентки «Тиждень» у Парижі Алли Лазарєвої, яка помітила помилку та звернула на неї увагу дипломатів, представниця Посольства України у Франції написала:

Від імені посольства спілкувалися із редакцією. Отримала вибачення, пояснення та запевнення, що така ситуація не повториться: графічний підрядник припустився технічної помилки (відсутня штрихування анексованого Криму та вказівка ​​невизнання цієї анексії міжнародною спільнотою), але це жодним чином не відображає позицію телеканалу стосовно українського Криму, - коментуєі Присяжнюк-Майор.

Вона також зазначила, що France Télévisions видає контент навколо української тематики загалом збалансований та коректний.

Продовжуємо стежити за дотриманням принципу "нульової толерантності" до спотвореного відображення тимчасово окупованого Криму у французькому публічному та медійному просторі, - наголосила співробітниця посольства.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Важливість діалогу з Росією": лідери Франції та Фінляндії обговорили ситуацію навколо України "Важливість діалогу з Росією": лідери Франції та Фінляндії обговорили ситуацію навколо України
Своєю чергою Фінляндія поки не планує вступати в НАТО.
В окупованому Криму кандидат в депутати Держдуми зганьбився у прямому ефірі (відео) В окупованому Криму кандидат в депутати Держдуми зганьбився у прямому ефірі (відео)
В окупованому Криму кандидат в депутати Держдуми втік з дебатів після слів про Росію та продаж її природних ресурсів. Він настільки перехвилювався, що теледебати тривали аж 15 секунд.
Зустріч Зеленського і Макрона пройде у форматі обіду Зустріч Зеленського і Макрона пройде у форматі обіду
Під час завтрашнього візиту до Парижу президент України Володимир Зеленський, зустрінеться із французьким президентом - Емманюелем Макроном. Зустріч відбудеться у неформальній обстановці, за обідом.
Loading...
Load next