В окупованому Криму кандидат в депутати Держдуми зганьбився у прямому ефірі (відео)

В окупованому Криму кандидат в депутати Держдуми зганьбився у прямому ефірі (відео)
В окупованому Криму кандидат в депутати Держдуми втік з дебатів після слів про Росію та продаж її природних ресурсів. Він настільки перехвилювався, що теледебати тривали аж 15 секунд.

В окупованій Керчі у кандидата в депутати до Держдуми від "Справедлива Росія – За правду" Олега Северненко щось пішло не так у прямому ефірі під час дебатів. Северенко настільки хоче потрапити у російську Держдуму, що навіть прийшов в ефір місцевого телеканалу окупантів на дебати на яких епічно зганьбився.

Зокрема, виступ кандидата Олега Северненка тривав близько 15 секунд, за які він встиг сказати, що "Росія на сьогодні є найбагатшою країною зі своїми природними ресурсами", які "як би використовуються, продаються… продаються…". В результаті всі так і не дізналися, куди і ким продаються багатющі природні ресурси з усієї Росії, оскільки чоловік просто втік з студії.

Прошу вибачення… Можна я… Я, чесно, перехвилювався, не зможу… Можна зупинити ефір? - прошепотів Северенко і покинув студію.

Северенка навіть не зупинили вмовляння ведучої, яка просила кандидата залишитись і продовжити свою промову. Таке своє рішення він пояснив надмірним хвилюванням та зник із об'єктивів камер.

Зокрема, у Росії депутатів до Держдуми обиратимуть 19 вересня 2021 року. Вже тривалий час Кремль активно заохочує жителів окупованих території Криму та Донбасу брати у них участь.

Нагадаємо, що перший заступник голови Верховної Ради Руслан Стефанчук відповів віце-спікеру російської Держдуми Петру Толстому, який слідом за проросійською журналісткою Скабєєвою, відзначився абсурдною та обурливою заявою в бік України. Темою для розмови знову ж таки стала 30-та річниця Дня Незалежності України та славетна пісенька про російського президента Володимира Путіна. 

Також Стефанчук порадив росіянам перед тим, як мріяти про "захоплення Києва", спочатку "захопити" занедбані та бідні російські міста.

Читайте також
Кулеба пообіцяв "зіпсувати життя" колаборантці Поклонській Кулеба пообіцяв "зіпсувати життя" колаборантці Поклонській
Наталю Поклонську, колись українську чиновницю, а згодом затяту прихильницю анексії Криму і депутатку російської Держдуми можуть відправити у в Африку - працювати послом у Кабо-Верде.
Оприлюднені журналістами "плівки" Медведчука вивчають експерти, - СБУ (відео) Оприлюднені журналістами "плівки" Медведчука вивчають експерти, - СБУ (відео)
Справжність та достовірність матеріалів одного із українських проєктів журналістських розслідувань про діяння проросійського нардепа та кума Путіна, Віктора Медведчука в період 2014-2018 років наразі перевіряють експерти.
Україна пригрозила Лукашенку санкціями, якщо хоч один літак Білорусі опиниться в Криму Україна пригрозила Лукашенку санкціями, якщо хоч один літак Білорусі опиниться в Криму
Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко раніше заявив, що зараз він працює з Росією над розв'язанням питання щодо відкриття авіарейсів до окупованого Криму. Однак своєю чергою Україна пригрозила санкціями, якщо хоч один білоруський літак опиниться в окупованому Криму.
Loading...
Load next