"Документи заходять до нас з грифом "таємно": Данілов відповів, чи планує РНБО застосувати санкції проти Порошенка

"Документи заходять до нас з грифом "таємно": Данілов відповів, чи планує РНБО застосувати санкції проти Порошенка
20 грудня ДБР та СБУ оголосили, що Петра Порошенка підозрюють у державній зраді через постачання вугілля на українські ТЕЦ з "ДНР" та "ЛНР".

Нещодавно ДБР та СБУ оголосили підозру у державній зраді Петру Порошенку. Олексій Данілов в інтерв'ю "Українській правді" розповів, чи можливе наразі запровадження санкцій проти лідера "Європейської солідарності".

За його словами, на цей час відповідних документів про запровадження санкцій проти Порошенка немає. Проте секретар РНБО пояснив, що, отримавши такі документи, апарат РНБО розглядатиме це рішення.

Якщо буде подання, ми будемо його вивчати. Ми не працюємо з емоціями. Ми працюємо з тими документами, які офіційно заходять в апарат Ради національної безпеки і оборони, вони відпрацьовуються у відповідний спосіб, – зазначив Данілов.

Він додав, що всі члени РНБО отримують документи завчасно. І ситуацій, коли член РНБО не отримав документи перед голосуванням, не було. Секретар Ради національної безпеки і оборони підкреслив, що всі члени РНБО є дуже відповідальними та уважно читають усі документи.

Відповідаючи на питання про те, чи до апарату РНБО вже надійшли "відповідні документи" від інших органів щодо Порошенка, Данілов заявив:

Коли вони будуть, ми їх будемо розглядати. Станом на момент нашої розмови таких документів немає. Хочу, щоб ви розуміли більше. Документи заходять до нас з грифом "таємно" і це фундаментальна річ для того, щоб не було витоку інформації, — сказав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що підозру Порошенку планують вручити в день його приїзду.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Не помилково, а з помилками": плутанина в санкційному списку "злодіїв в законі" стосувалася транслітерації, - Данілов "Не помилково, а з помилками": плутанина в санкційному списку "злодіїв в законі" стосувалася транслітерації, - Данілов
Кажучи про свою заяву щодо помилок стосовно 108 осіб, які раніше потрапили до санкційного списку РНБО, Данілов сказав, що 108 осіб внесли до списку не помилково, а з помилками у даних.
В Україні проти 100 громадян з "чорного списку" США запровадили санкції РНБО В Україні проти 100 громадян з "чорного списку" США запровадили санкції РНБО
Усі громадяни України проти яких було введено обмежувальні заходи перебувають під санкціями, які ввело Міністерство фінансів США.
СБУ не пустила в українське небо літак нардепа щодо якого РНБО застосувала санкції СБУ не пустила в українське небо літак нардепа щодо якого РНБО застосувала санкції
За інформацією ЗМІ, йдеться про літак підсанкційного нардепа від ОПЗЖ Тараса Козака.
Loading...
Load next