У Росії готують провокації "проти своїх", щоб звинуватити в цьому Україну

У Росії готують провокації "проти своїх", щоб звинуватити в цьому Україну
Таку інформацію опублікувала розвідка України.

Російські спецслужби готують провокації проти військовослужбовців ЗС РФ, щоб звинуватити в цьому Україну.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

У військові підрозділи країни-агресора та її сателітів надходять розпорядження про підготовку до таких провокацій.

За інформацією воєнної розвідки України 13 січня у 3 ОМБР ЗС Придністровського регіону Республіки Молдова було проведено службову нараду під час якої особовому складу доведено, що очікуються провокації зі сторони України в районі н. п. Ковбасна (артсклади оперативної групи військ РФ), - йдеться в повідомленні.

У розвідці заявляють, що розпорядження про приведення бригади у вищі ступені бойової готовності не було, але наголошено про готовність особового складу “за першою командою” виконувати завдання за призначенням.

На сьогодні відпустки та звільнення особового складу не скасовано, але командирам/начальникам наказано довести до підлеглих необхідність прибути до військової частини за визначеним сигналом, - підсумували в Мінобороні.

Нагадаємо, сьогодні Росія знову провела військові навчання в окупованому Криму.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
З сайту Кіровсього суду зник вирок із словами про "російські частини в ДНР та ЛНР" З сайту Кіровсього суду зник вирок із словами про "російські частини в ДНР та ЛНР"
Текст видаленого вироку все ще можна почитати в архівованій версії сайту.
"Боротьба України – це також наша боротьба": міністр оборони Литви привіз військову допомогу для ЗСУ "Боротьба України – це також наша боротьба": міністр оборони Литви привіз військову допомогу для ЗСУ
Окрему увагу було приділено ситуації з активізацією російсько-білоруського військового співробітництва та зосередження російських військ поблизу кордонів з Україною.
Кравчук про відведення військ РФ: "Ми не повинні заспокоюватися" Кравчук про відведення військ РФ: "Ми не повинні заспокоюватися"
Перший президент України, Леонід Кравчук заявив, що відведення російських військ від українських кордонів і з території окупованого Криму не привід для України та світової громадськості розслаблятися.
Loading...
Load next