Арестович звільнився з посади радника голови ОП та спікера делегації України в ТКГ

Арестович звільнився з посади радника голови ОП та спікера делегації України в ТКГ
Звільнення поки неофіційне, але інформацію вже підтвердив сам Арестович.

Олексій Арестович звільнився з посади позаштатного радника голови Офісу Президента та з посади спікера делегації України в ТКГ щодо Донбасу.

Про це він заявив у коментарі «4 каналу», передає "ПравдаТУТ News".

За його словами, звільнився за власним бажанням, а на наступній зустрічі ТКГ щодо Донбасу його вже не буде. Арестович наголосив, що «інформація поки неофіційна», і пішов він через «особисті причини».

Нагадаємо, Олексій Арестович займав посаду позаштатного радника голови Офісу Президента з питань стратегічних комунікацій у сфері нацбезпеки та оборони від 1 грудня 2020 року. Від 28 жовтня 2020 року був спікером делегації України в ТКГ щодо Донбасу.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Я не психанула": Мендель назвала причину звільнення з посади прессекретаря Зеленського "Я не психанула": Мендель назвала причину звільнення з посади прессекретаря Зеленського
Наприкінці квітня стало відомо, що Юлія Мендель залишає посаду прессекретаря президента Володимира Зеленського, яку вона обіймала майже два роки.
Позачергове засідання ТКГ: Арестович заявив, що Росія відмовилась з певних причин Позачергове засідання ТКГ: Арестович заявив, що Росія відмовилась з певних причин
Через нещодавно загибель мирного жителя на Донбасі, Російська Федерація відмовилась від участі у позачерговому засіданні ТКГ.
"На найближчу зміну міністра оборони України ніщо не вказує": Никифоров прокоментував відставку Тарана (відео) "На найближчу зміну міністра оборони України ніщо не вказує": Никифоров прокоментував відставку Тарана (відео)
Никифоров нагадав, що Таран був у складі делегації на чолі з президентом Володимиром Зеленським, яка відвідувала Запорізьку, Донецьку та Луганську області.
Loading...
Load next