ДБР оприлюднило схему постачання вугілля з ОРДЛО з Порошенком та Медвечуком (фото)

ДБР оприлюднило схему постачання вугілля з ОРДЛО з Порошенком та Медвечуком (фото)
В результаті дій фігурантів "вугільної справи" енергетична галузь України була поставлена у залежність від РФ.

Державне бюро розслідувань під досудового розслідування встановило, що фігуранти "вугільної справи" - Порошенко, Медвечук, Демчишин та Кузяра, діяли за попередньою змовою та сприяли діяльності терористичних організацій, вчиняючи умисні дії на шкоду територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, державній та економічній безпеці України.

Про це пише "Правда ТУТ News" з посиланням на ДБР.

ДБР визнало, що своїми умисними діями за попередньою змовою Петра Порошенка, Віктора Медведчука, Сергія Кузяри та Володимира Демчишина сприяли діяльності терористичних організацій «Л/ДНР», забезпечуючи придбання вугілля у підконтрольних їм підприємств за державні кошти України.

Схема: ДБР

В результаті їхніх дій енергетична галузь України була поставлена у залежність від Російської Федерації та терористичних організацій «Л/ДНР». Своєю чергою Росія отримала ширші можливості для подальшого втручання у внутрішні справи України та ведення підривної діяльності проти неї.

Повне розшифрування всієї схеми можна прочитати на сайті ДБР.

Нагадаємо, сьогодні ексміністра енергетики Демчишина оголосили в розшук. 

У Державному бюро розслідувань повідомили, що внаслідок співпраці Петра Порошенка з бойовиками Україна потрапила у залежність від Росії та терористів. Так, агресор отримав більше можливостей для втручання у справи Києва.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Порошенка та Медвечука можуть допитати одночасно: за якої умови (відео) Порошенка та Медвечука можуть допитати одночасно: за якої умови (відео)
Обох політиків підозрюють у вчиненні злочинів у "вугільній справі".
Підозру Порошенку планують вручити в день його приїзду — ДБР Підозру Порошенку планують вручити в день його приїзду — ДБР
У ДБР наголосили, що згідно зі статтею 24 Конституції України, всі громадяни, у тому числі народні депутати, є рівними перед законом.
Фігуранти "вугільної справи": ексміністра Демчишина оголосили в розшук (відео) Фігуранти "вугільної справи": ексміністра Демчишина оголосили в розшук (відео)
В грудні суд дав дозвіл на його затримання
Loading...
Load next