"Через політичну ситуацію": німецька авіакомпанія "Lufthansa" переносить нічні рейси до Києва

"Через політичну ситуацію": німецька авіакомпанія "Lufthansa" переносить нічні рейси до Києва
Екіпаж компанії не зміг ночувати в Україні через "політичну напругу".

Німецька авіакомпанія "Lufthansa" змінила графік кількох своїх нічних авіарейсів до Києва через "політичну ситуацію", у зв'язку з якою екіпаж компанії не може залишатися в Україні на ніч.

Про це повідомляє "Європейська правда", передає "ПравдаТУТ News".

Таким чином, авіакомпанія перенесла виліт рейсу з Мюнхена, який мав відправитись з німецького аеропорту в суботу 22 січня о 22:00. Час вильоту змістили на 6:00 неділі, розповіла у Facebook екснардепка Вікторія Войціцька.

За її словами, причину перенесення рейсу пояснили "політичною ситуацією", через яку екіпаж "Lufthansa" не може залишатись в Україні на ніч.

Як нам в літаку ще раз повторили, "ми не можемо залишатися на ніч в Україні через політичну напругу". І це не паніка, а констатація нових реалій. До речі, авіалінія відмовилась компенсувати будь-які витрати саме через "політичну нестабільність", хоча пасажири були вимушені чекати більше ніж 8 годин на літак, - додала Войціцька у соцмережі.

Любов Цибульська, екскерівниця Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, яка теж летіла цим рейсом, підтвердила в коментарі "Європейській правді", що представники авіакомпанії називали причиною перенесення рейсу саме політичну ситуацію. За її словами, таке пояснення надали на стійці під час реєстрації, а потім озвучили і в салоні літака.

Не дозволяємо своїм екіпажам залишатися на ніч через політичну ситуацію в Україні, - процитувала Цибульська пояснення працівників авіакомпанії.

Проте, за словами Цибульської, компанія покрила витрати на ночівлю готелі. 

Крім того, згідно з графіком польотів франкфуртського аеропорту, авіакомпанія перенесла на ранок наступного дня два рейси з Франкфурта до Києва, заплановані на 22 і 23 січня о 17:10.

Водночас "Австрійські авіалінії", які входять до групи Lufthansa, наразі не пішли на такий крок для свого вечірнього рейсу з Відня — його розклад лишається незмінним.

Нагадаємо, глава ВМС Німеччини заявив, що Крим ніколи не повернеться до складу України.

Учора ввечері стало відомо й про те, що керівник ВМС Кей-Ахім Шонбах подав у відставку.
 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Німецький лоукостер Eurowings оголосив про продаж квитків до України Німецький лоукостер Eurowings оголосив про продаж квитків до України
Німецький лоукостер Eurowings, що входить до Lufthansa Group, відкрив продаж на перший рейс до України. Відомо, що літаки лоукостера курсуватимуть з та до Дюссельдорфа.
Меркель приїде в Україну: переговори з Зеленським відбудуться 22 серпня Меркель приїде в Україну: переговори з Зеленським відбудуться 22 серпня
Меркель і Зеленський обговорюватимуть переговори на Донбасі, а також питання в газовій сфері.
Правоохоронці прийшли із обшуками до будинку Віталія Кличка у Києві Правоохоронці прийшли із обшуками до будинку Віталія Кличка у Києві
До будинку в якому проживає мер столиці Віталій Кличко силовики прийшли з обшуками, однак до помешкання Кличка вони так і не потрапили. Сам мер вважає, що вони прийшли в іншу квартиру - вона нижче на декілька поверхів.
Loading...
Load next