"Це не кеглі і не цирк": Данілов розкритикував політиків, які розголошують втрати України у війні

"Це не кеглі і не цирк": Данілов розкритикував політиків, які розголошують втрати України у війні

Секретар РНБО Олексій Данілов закликав чиновників не розголошувати кількість убитих і поранених солдатів на війні з росією. За його словами, у політиків не може бути доступу до таких даних.

Відповідну заяву Данілов зробив у інтерв'ю виданню "Ліга".

Я хочу ще раз звернутися до діячів, які розповідають, що у нас щодня 200, 300 і більше людей на фронті. Дехто взагалі про 1000 заявив..., — сказав Данілов.

За словами секретаря РНБО, політики не повинні розголошувати такі дані. Вони не можуть мати доступу до точних цифр щоденних втрат. Тобто чиновники володіють або приблизною, або неофіційною інформацією. Журналісти поцікавилися у Данілова, чи можуть такі дії бути спробою тиску на західних партнерів. На це секретар РНБО відповів:

Я не знаю, що це. Але потрібно відповідати за свої слова. І коли мова йде про загиблих, такого робити ні в якому разі не можна. Цим не можна жонглювати. Це не кеглі і не цирк. Це життя людей. Якщо ви партнери — ви сідаєте і розмовляєте.

Нагадаємо, раніше Данілов повідомив, що зброя за лендлізом від США ще не почала надходити в Україну.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
"Треба завершити в стислі терміни": Данілов заявив про створення територіальної оборони "Треба завершити в стислі терміни": Данілов заявив про створення територіальної оборони
За його словами, необхідно у максимально стислі терміни завершити процес формування Командування Сил територіальної оборони ЗСУ.
Loading...
Load next