"Наче фільм про гангстерів. Майте совість": нардеп Артем Дмитрук зірвав земельну комісію у супроводі поліції (відео)

"Наче фільм про гангстерів. Майте совість": нардеп Артем Дмитрук зірвав земельну комісію у супроводі поліції (відео)
Артем Дмитрук — народний депутат, який потрапив у Верховну раду як висуванець від партії Слуга народу. У листопаді 2021 року з фракції його виключили.

В Одеській міській раді 25 січня мала відбутися депутатська комісія з питань просторового розвитку, землеустрою та регулювання земельних правовідносин. На засідання прийшов нардеп Артем Дмитрук у супроводі поліції та зірвав комісію, заявляючи, що вона нелегітимна. Про це йдеться в онлайн-трансляції засідання, передає НВ.

Зазначається, що на комісії були присутні чотири члени з шести. Голова зібрання та депутат міськради від фракції "Довіряй ділам" Сергій Страшний зазначив, що кворум є, після чого перейшов до порядку денного. У цей час до кабінету зайшов народний депутат Артем Дмитрук у супроводі понад 10 поліцейських, в тому числі поліції діалогу. Між учасниками сталися сутички, після чого відео засідання зупинилося. Згодом його приховали й наразі воно недоступне.

Своєю чергою генпрокурор Ірина Венедіктова прокоментувала інцидент з нардепом Артемом Дмитруком, який влаштував бійку на засіданні земельної комісії Одеської міськради. Про це Венедіктова повідомила у Facebook.

Якщо ви подивитесь цей відеоролик, може скластися враження, що це уривок із якогось фільму про гангстерів, а актор відривається від погоні після пограбування банку. Однак ні — це реальна сцена проведення перемовин українського парламентаря із представниками громади м. Одеси. Відомості невідкладно внесені до ЄРДР і ми обов’язково розберемося: хто, коли й за яких обставин все це вчинив, — наголосила генпрокурорка.

По-людськи хочу звернутися до чиновників та депутатів, які представляють українські органи влади — за нами зараз дуже уважно спостерігають зі всіх куточків планети, ми на сторінках всіх передових видань, поведінка будь-якого представника української влади вивчається під мікроскопом і не може виглядати неадекватно! Майте совість, — підсумувала Венедіктова. 

Раніше повідомлялося, що депутата Тернопільської райради затримали на хабарі у 25 тис. грн.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Зіткнення одразу трьох вантажівок: на Одещині сталася смертельна ДТП (фото) Зіткнення одразу трьох вантажівок: на Одещині сталася смертельна ДТП (фото)
У поліції попереджають, що проїзд на вказаній ділянці автодороги наразі ускладнено.
СБУ затримала членів злочинного угрупування на Одещині (відео) СБУ затримала членів злочинного угрупування на Одещині (відео)
Співробітники Служби безпеки України провели спецоперацію із затримання чотирьох учасників злочинного угруповання на Одещині.
Loading...
Load next