Путін та його дублери — пластичний хірург про те, як відрізнити «оригінал» від «копій»

Путін та його дублери — пластичний хірург про те, як відрізнити «оригінал» від «копій»
Ще у 2015 році в Мережу виклали "класифікацію двійників" президента РФ Володимира Путіна.

Володимир Путін довготривалий час є президентом Росії. За цей період його зовнішність змінювалась в різні сторони. Деякі вважають, що це нормальна реакція на старіння, інші переконані, в наявності двійників.

Сам Путін відповів на це питання в інтерв’ю для російського видання «ТАСС». Він сказав, що тема про них виникала в тяжкі часи боротьби з тероризмом, але він відмовився від неї, а тому, за його словами, дублерів у нього не було, і немає.

Проте, заслужений лікар України Дмитро Слоссер має дещо іншу думку. Як повідомляє видання "Главред", хірург переконаний в тому, що над зовнішністю президента Росії працює багато косметологів.

Найчастіше ми бачимо саме трансформованого президента РФ. Крім того, звучали заяви про те, що вже винайдено генетичні засоби для збільшення тривалості життя. Вже можна втручатися в геном людини, трансформувати його. Тому зовні Путін виглядає досить молодо. Але всі ці методи хоч і інноваційні, але вони недостатньо досліджені, і у багатьох людей їх використання призводило до онкології, — зазначив лікар.

Слоссер зазначив, що над зовнішністю Путіна працює багато пластичних хірургів, перш за все, аби той був схожий на власних двійників, а також виглядав молодо. 

Найчастіше можна помітити різницю в якихось нюансах зовнішності, тому простіше справжнього Путіна підігнати під стандарти двійника. І це може бути однією з причин пластичних операцій, тобто вони робляться не лише з метою омолодження, але і для того, щоби зробити Путіна більш схожим на двійників, — сказав Слоссер.

За словами лікаря, порівнюючи Путіна з дублерами, варто звертати увагу на вуха, через те, що, переробити їх набагато важче ніж ніс, очі та інше.

На думку хірурга, двійники у Путіна безсумнівно є. Він вважає, що цих людей відправляють на якісь зустрічі в регіони.

Нагадаємо, раніше Китай заперечив, що Сі Цзіньпін просив Путіна не вторгатися в Україну під час Олімпіади.

Софія Кекух — pravdatutnews.com

Читайте також
У Конгресі США запропонували не визнавати Путіна президентом після 2024 року У Конгресі США запропонували не визнавати Путіна президентом після 2024 року
Конгресмени Стів Коен і Джо Вілсон внесли відповідну резолюцію в Палату представників Конгресу США.
"Ласкаво просимо у пекло, тварюки!": Ярош назвав Лукашенка "дебілом" та пообіцяв Путіну показати "українську гостинність" "Ласкаво просимо у пекло, тварюки!": Ярош назвав Лукашенка "дебілом" та пообіцяв Путіну показати "українську гостинність"
Згідно з останньою розвідувальною оцінкою Міноборони України Росія розмістила понад 130 тисяч військовослужбовців біля українських кордонів.
Для стримування Росії: німецький чиновник заблокував передавання Україні придбаної через НАТО антидронової зброї Для стримування Росії: німецький чиновник заблокував передавання Україні придбаної через НАТО антидронової зброї
Українське посольство хоче переконати німців, що ця зброя не для провокацій, а для стримування агресії й порятунку життя.
Loading...
Load next