"Місцеві чорти кричать, що Путін у всьому винен": телеведуча Єгорова публічно підтримала президента Росії

"Місцеві чорти кричать, що Путін у всьому винен": телеведуча Єгорова публічно підтримала президента Росії
Це вже не перші прояви підтримки загарбницької політики Путіна з боку телеведучої.

Українська телеведуча та актриса Сніжана Єгорова в соцмережах публічно заявила про підтримку президента Російської Федерації Володимира Путіна. Зірка, яка живе та працює у Києві, зауважила, що не вважає політика-окупанта винним у тому, що відбувається на її батьківщині.

Таку заяву вона зробила на особистій сторінці у Facebook. Вона образливо висловилася щодо української влади та закликала співвітчизників подивитися відео з главою РФ на пропагандистському ресурсі.

Я підтримую Володимира Путіна! І нехай ця таблетка від божевілля очистить ваш мозок від темної сторони Свідомості! Дивіться як акт екзорцизму, якщо не хочете, щоб на пекло перетворився ваш будинок, — написала вона під відео з Путіним.

 

Зазначається, що у ролику зібрано виступи президента країни-агресора починаючи з 2008 року, в яких він розповідає про "загрозу США на адресу Росії".

Крім того, Єгорова заявила, що всі ці роки Україну "знищували зсередини".

Країну і народ грабували, ґвалтували, знищували зсередини. Але місцеві чорти кричать, що Путін у всьому винен. Ну, ну... — написала зірка.

Нагадаємо, раніше IT-компанія у Києві потрапила в скандал через російську мову.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео) Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео)
Львівський депутат від ЄС Юрій Гринів у міськраді відкрив на телефоні зображення Володимира Путіна, дістав аркуш паперу та почав змальовувати його обличчя.
Домашній арешт для Медведчука продовжено: слідчі наполягають на носінні електронного браслета Домашній арешт для Медведчука продовжено: слідчі наполягають на носінні електронного браслета
Адвокати Медведчука ознайомлюються з матеріалами справи. Саме це й відтерміновує вручення куму Путіна обвинувального акту та направлення його до суду.
"Росія зацікавлена у збереженні Зеленського". Гордон у прямому ефірі розкритикував керівництво України (відео) "Росія зацікавлена у збереженні Зеленського". Гордон у прямому ефірі розкритикував керівництво України (відео)
За оцінкою української розвідки, поблизу кордону між Росією та Україною зосереджено приблизно 92 тис. російських військовослужбовців.
Loading...
Load next