Гарантії безпеки і розблокування портів: Зеленський поговорив з Джонсоном

Гарантії безпеки і розблокування портів: Зеленський поговорив з Джонсоном

Сьогодні президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з прем'єр-міністром Великої Британії Борисом Джонсоном. Про деталі переговорів глава держави повідомив у себе в Twitter.

Провів розмову з Борисом Джонсоном. Поінформував про ситуацію на фронті. Одержав підтвердження нового посиленого пакету оборонної підтримки України. Порушили питання активізації роботи над гарантіями безпеки. Спільно з Великою Британією шукаємо шляхи уникнення продовольчої кризи й розблокування портів, – написав Президент.

Про деталі розмови у своєму Twitter повідомив і Джонсон.

Президент України Володимир Зеленський щойно поінформував мене про поточну боротьбу з російською агресією на Донбасі. Зрозуміло, що український народ не буде піддаватися російській жорстокості. Ми непохитні в нашій місії забезпечення довгострокового захисту та підтримки України, – написав Джонсон.

Нагадаємо, що "Слова путіна - порожній звук", - Кулеба.

Злата Новосельська -  pravdatutnews.com

Читайте також
"Росія зацікавлена у збереженні Зеленського". Гордон у прямому ефірі розкритикував керівництво України (відео) "Росія зацікавлена у збереженні Зеленського". Гордон у прямому ефірі розкритикував керівництво України (відео)
За оцінкою української розвідки, поблизу кордону між Росією та Україною зосереджено приблизно 92 тис. російських військовослужбовців.
"Істерія, яка сьогодні нагнітається з боку РФ": Данілов у прямому ефірі пояснив, для чого Росія пересуває свої війська на кордоні "Істерія, яка сьогодні нагнітається з боку РФ": Данілов у прямому ефірі пояснив, для чого Росія пересуває свої війська на кордоні
Начальник ГУР Міноборони Кирило Буданов в інтерв'ю Military Times заявив, що Росія сконцентрувала понад 92 тисячі військових біля кордонів з Україною.
"Ми за мир у регіоні": Ердоган офіційно заявив, що Туреччина готова стати посередником між Україною та Росією "Ми за мир у регіоні": Ердоган офіційно заявив, що Туреччина готова стати посередником між Україною та Росією
За словами турецького лідера, для цього Анкара налагодила контакти і з українською стороною, і з президентом РФ Володимиром Путіним.
Loading...
Load next