Лавров заявив, що постачання зброї бойовикам не закінчиться, поки Україна "не виконає" мінські домовленості

Лавров заявив, що постачання зброї бойовикам не закінчиться, поки Україна "не виконає" мінські домовленості
У Кремлі цинічно вважають себе "прихильниками повного виконання" мінських домовленостей.

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров, відповідаючи на питання про можливе постачання зброї для "Л/ДНР", заявив, що Захід має спонукати Київ виконувати Мінські угоди. Про це повідомляють росЗМІ. 

Ми є прихильниками безумовного виконання Мінських домовленостей, які зараз саме саботує Україна, — сказав глава російського МЗС.

Він зазначив, що "західні куратори Києва" запевнили Росію у тому, що вони досягнуть виконання українською стороною зобов'язань щодо комплексу заходів, який був у Мінську в 2015 році підписаний, зокрема, щодо особливого статусу Донбасу.

Виходжу з того, що це зобов'язання на Заході лежить і що він має забезпечити виконання Києвом Мінських угод. Тоді всі питання відпадуть. І я дуже сподіваюся, що так воно і буде, — сказав Лавров. 

Нагадаємо, раніше Лавров заявив, що Росія ніколи не погрожувала українському народу.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Для стримування Росії: німецький чиновник заблокував передавання Україні придбаної через НАТО антидронової зброї Для стримування Росії: німецький чиновник заблокував передавання Україні придбаної через НАТО антидронової зброї
Українське посольство хоче переконати німців, що ця зброя не для провокацій, а для стримування агресії й порятунку життя.
Я не дуже розумію справжні причини цього, — Резніков про відмову Німеччини надати зброю Я не дуже розумію справжні причини цього, — Резніков про відмову Німеччини надати зброю
Раніше повідомлялося, що Німеччина виключає можливість поставки летальної зброї Україні, оскільки в країні діє заборона на експорт зброї в кризові регіони.
Лукашенко звинуватив Україну у підготовці бойовиків та перекиданні зброї до Білорусі Лукашенко звинуватив Україну у підготовці бойовиків та перекиданні зброї до Білорусі
Олександр Лукашенко звинуватив українську владу в підготовці бойовиків, яких нібито вона направляє до Білорусі.
Loading...
Load next