Венедіктова заявила, що Офіс Генпрокурора не проситиме про пом'якшення запобіжного заходу Порошенку

Венедіктова заявила, що Офіс Генпрокурора не проситиме про пом'якшення запобіжного заходу Порошенку
Своєю чергою ДБР очікує Порошенка 31 січня 2022 року на 11:00.

Під час апеляції запобіжного заходу п'ятому президенту Петру Порошенку Офіс генпрокурора не проситиме його пом'якшити. Навпаки — там наполягатимуть, щоб політика тримали під вартою з можливістю внести заставу, інформує "Інтерфакс-Україна".

Зазначається, що повне рішення суду з'явилося 25 січня і до апеляційної скарги було доповнення. Про це заявила генеральна прокурорка України Ірина Венедіктова, додавши, що вона усе підписала.

Я розумію, що є питання електоральних симпатій та антипатій, у громадянського суспільства — доцільності, недоцільності. Ми ж намагаємося залишатися виключно у професійній процесуальній площині і в нас до всіх фігурантів справи абсолютно однакове ставлення, — зауважила Венедіктова.

Також вона додала, що правоохоронці поважають статус Петра Порошенка. Проте, вони керуються у своїх діях тим, що більше немає депутатської недоторканності.

Нагадаємо, раніше в ОП прокоментували дані британської розвідки про плани РФ на Мураєва.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Суд обрав запобіжний захід Порошенку Суд обрав запобіжний захід Порошенку
"Запобіжку" мали обрати ще 17 січня, однак суддя Олексій Соколов пішов у нарадчу кімнату, а через 5 годин заявив, що рішення буде вже 19 січня.
"Розправитися" з Порошенком: "слуга народу" розповів чим може бути корисний Портнов для влади (відео) "Розправитися" з Порошенком: "слуга народу" розповів чим може бути корисний Портнов для влади (відео)
Зазначимо, що 9 грудня, Міністерство фінансів США в рамках акта Магнітського ввело санкції проти Портнова.
Венедіктова заперечила слова Медведчука про лікування Козака в Білорусі Венедіктова заперечила слова Медведчука про лікування Козака в Білорусі
Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова не підтвердила інформацію проросійського депутата та кума Путіна Віктора Медведчука про те, що підозрюваний у державній зраді Тарас Козак перебуває на лікуванні в Білорусі.
Loading...
Load next