У "Слузі народу" сьогодні вирішать питання виключення Трухіна і Кузьміних з фракції

У "Слузі народу" сьогодні вирішать питання виключення Трухіна і Кузьміних з фракції
Засідання розпочнеться близько 19:00 і пройде у форматі Zoom-конференції.

Сьогодні, 21 лютого, фракція "Слуга народу" проведе чергове засідання перед пленарним тижнем. На порядку денному виключення з фракції нардепів Олександра Трухіна та Сергія Кузьміних. Про це в Telegram-каналі повідомила спікер фракції Юлія Палійчук.

Народні депутати обговорять пріоритетні законопроєкти порядку денного Верховної Ради, а також питання виключення з фракції Олександра Трухіна та Сергія Кузьміних, — зазначила спікер фракції.

Засідання розпочнеться близько 19:00 і пройде у форматі Zoom-конференції. За словами Палійчук, таким чином політична сила тестує віртуальний формат роботи в умовах COVID-пандемії.

Нагадаємо, нардеп Олександр Трухін ("Слуга народу") після скоєного 23 серпня 2021 року ДТП на Бориспільському шосе під Києвом, у якому постраждали шестеро осіб, включаючи очільника Комітету арбітрів Української асоціації футболу Лучано Лучі, намагався уникнути відповідальності, пропонував хабаря поліцейським та обіцяв "домовитися" з міністром внутрішніх справ Денисом Монастирським.

Пізніше Монастирський заявив, що Трухін не звертався до нього.

Своєю чергою ДБР зафіксувало, що нардеп не перебував за кермом від Полтави до Борисполя.

Також НАБУ затримало нардепа від Слуги народу «при отриманні хабара».

За даними слідства, посадовець отримав кошти за сприяння в укладенні контрактів між приватними компаніями і лікарнею у Житомирській області.

Після цього нардепа Кузьміних викликали до НАБУ для вручення підозри та допиту.

Сергій Кузьміних залишив залу суду після того, як йому перенесли засідання щодо обрання йому запобіжного заходу на наступний день. На виході з будівлі, Кузьміних штовхнув одного з прокурорів.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
ДТП з Трухіним: в уряді поки не робили висновків щодо дій Монастирського - Шмигаль ДТП з Трухіним: в уряді поки не робили висновків щодо дій Монастирського - Шмигаль
Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що в уряді поки не обговорювали питання щодо дій міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського у справі народного депутата Олександра Трухіна.
Зеленський сховався за спинами Арахамії та партії і фракції "Слуга народу", — Ткач про розслідування ДТП з Трухіним Зеленський сховався за спинами Арахамії та партії і фракції "Слуга народу", — Ткач про розслідування ДТП з Трухіним
Раніше УП опублікувала журналістське розслідування резонансної ДТП за участю нардепа Олександра Трухіна, яке викликало бурхливу реакцію у суспільстві.
Зеленський не втручається у розслідування: скандальне ДТП за участю "слуги народу" Трухіна (відео) Зеленський не втручається у розслідування: скандальне ДТП за участю "слуги народу" Трухіна (відео)
Аварія трапилась напередодні Дня Незалежності, а 1 вересня про ДТП заговорив і сам Трухін – нардеп запевнив, що не планує нічого приховувати й згодом додав, що не був п'яним та боятись йому нічого, адже не вважає себе винним.
Loading...
Load next