Складна математика від Киви: нардеп від ОПЗЖ не зміг порахувати скільки буде разом 8+14+4 (відео)

Складна математика від Киви: нардеп від ОПЗЖ не зміг порахувати скільки буде разом 8+14+4 (відео)
Кива не перестає дивувати, справжній "наукивець".

Народний депутат партії Опозиційна платформа — За життя Ілля Кива не зміг правильно порахувати скільки коштує його одяг, коли відповідав на питання журналіста у Верховній Раді. Відео курйозу опублікували в телеграм каналі Інсайдер UA.

Нардеп швиденько (але неправильно) порахував скільки буде 8+14+4 і тепер готовий захищати нову вчену ступінь, — пише автор поста. Якщо вірити Киві, то правильна відповідь на арифметичне завдання — 28.

Також Ілля Кива поставив питання, чому Верховну Раду закриють на карантин. За його словами, причина може бути зовсім не в COVID-19. Свій висновок Кива резюмував, як зазвичай, фірмовою цитатою з нецензурною лексикою. Про це повідомляє Telegram-канал PavlovskyNews.

Навіщо знімати штани, якщо ти все одно сер*ш у штани? Вони вакцинувалися, щоб іти на карантин? А може вони переживають і просто беруть собі час для того, щоб вилетіти з країни? Не думали про це? Подумайте! — сказав Кива.

Так політик відреагував на інформацію про те, що Верховна Рада може піти на карантин через те, що коронавірусом у парламенті хворіють багато парламентаріїв.

Нагадаємо, раніше Кива розповів про страждання за Радянським Союзом.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Легко приклеїти ярлик "тупиці чи бика": Кива заявив, що навмисно створює навколо себе скандальні ситуації "Легко приклеїти ярлик "тупиці чи бика": Кива заявив, що навмисно створює навколо себе скандальні ситуації
Політик каже, що упродовж багатьох років працював над відповідним образом.
"Треба залишатися людиною": Разумков прокоментував слова Третьякової про смерть нардепа Полякова (відео) "Треба залишатися людиною": Разумков прокоментував слова Третьякової про смерть нардепа Полякова (відео)
Напередодні Галина Третьякова прокоментувала смерть колеги з депутатської групи "За майбутнє" Антона Полякова у чаті партії "Слуга народу". Депутатка написала, що тепер стало "на одного ворога менше".
"Україна окупована силами НАТО", — Кива знову поширює проросійські настрої в Україні (фото) "Україна окупована силами НАТО", — Кива знову поширює проросійські настрої в Україні (фото)
За словами політика, в Україні немає ніякої незалежності і вона потребує допомоги.
Loading...
Load next