"Створюватиметься з нуля": Разумков заявив про реєстрацію своєї партії за кілька місяців

"Створюватиметься з нуля": Разумков заявив про реєстрацію своєї партії за кілька місяців
Минулого тижня політик презентував громадську організацію "Команда Разумкова".

Партію Разумкова буде зареєстровано за кілька місяців, упевнений народний депутат, голова міжфракційного об'єднання "Розумна політика" Дмитро Разумков. Про це він заявив в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна", зазначивши, що на процес підготовки політичної сили до реєстрації піде кілька місяців.

Партія буде сто відсотків, — сказав Разумков.

За його словами, партія створюватиметься з нуля, і за законодавством для її реєстрації треба зібрати підписи у 2/3 районів не менше ніж 2/3 областей України.

Це непростий процес, але я думаю, що ми впораємося, — наголосив народний депутат. 

Він також додав, що йому понад десять партій пропонували їх очолити.

Раніше Дмитро Разумков назвав політичними репресіями обшуки у свого соратника — нардепа Олега Воронька.

Фактично, це політичні репресії вже почалися в нашій державі. Це вже ніхто навіть не ховає. Ця справа триває з 2019 року. Спочатку це було пов'язано з питанням НАЗК. Десь був поставлений підпис у 2019 році під якимись звітними документами. Це не тяжкий злочин. Прийшли о 7-й ранку в Дніпрі до нього, до дітей, до батьків, до друзів, щоб показати, яка влада "молодець, — обурився Розумков в ефірі телеканалу "Україна 24".

Ексспікер Ради назвав візит ДБР до Воронька "актом залякування", а справу — "притягнутою за вуха".

Коли нічого не знаходять, коли самі ДБРівці стоять і видно, що їм соромно... Вони розуміють, що вони роблять сьогодні, але такий наказ. Але мені дуже не хотілося б, щоб 2022 рік в Україні знову став 1937-м. Це погано скінчилося 1941-го,—– наголосив політик.

Нагадаємо, раніше ДБР провело обшук у нардепа Воронька.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
ДБР провело обшук у нардепа Воронька: реакція Дмитра Разумкова ДБР провело обшук у нардепа Воронька: реакція Дмитра Разумкова
Державне бюро розслідувань прийшло з обшуками до народного депутата від "Розумної політики" Олександра Воронька у рамках кримінального провадження про підробку документів.
Не буде "гнатися за кількістю": Разумков підтвердив створення своєї партії (фото) Не буде "гнатися за кількістю": Разумков підтвердив створення своєї партії (фото)
У Верховній Раді створили міжфракційне депутатське об'єднання «Розумна політика», яку очолив колишній голова парламенту Дмитро Разумков.
Loading...
Load next